Zonnepanelen
Zon en Scherm in
Zoetermeer
<<=Terug naar plaats Zoetermeer

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Zon en Scherm
Willem Dreeslaan 38
2729 NH Zoetermeer

tel: 079 - 3416395

Extra informatie

Zonnepanelen - goedkoop en kwaliteit gegarandeerd   
Zonnepanelen zijn de laatste jaren sterk verbeterd. Ook onder minder ideale omstandigheden kunnen zonnepanelen nu veel stroom opleveren. Daarbij is vanaf 2 juli 2012 de regeling voor particulieren subsidie op zendinstallaties in werking getreden. Dit betekent dus dat u vrijwel voor niets zonnepanelen kunt laten plaatsen en direct gaat besparen op uw energierekening! 
 
Direct leverbaar bij Zon & Scherm Zoetermeer en Berkel en Rodenrijs 
 
5 redenen om zonnepanelen bij Zon & Scherm aan te schaffen: 
 
1.Onze zonnepanelen hebben de hoogste precisie rating gekregen (AAA). U koopt dus zonnepanelen van de beste kwaliteit. 
 
2.Consistente prestaties, ook onder extreme voorwaarden. Dus ook al schijnt de zon niet, u genereert altijd goedkope stroom. 
 
3.Eersteklas service. U ontvangt te allen tijde een gedegen aankoopadvies. subsidiebegeleiding en installatie door onze eigen monteurs. 
 
4.Lange termijn garantie. Wij geven u 10 jaar garantie op het systeem en tot wel 26 jaar op het prestatie vermogen van de zonnepanelen. 
 
5.Bij ons koopt u de goedkoopste zonnepanelen van Nederland!