Zonnepanelen
Pola Energy in
Zevenaar
<<=Terug naar plaats Zevenaar

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Pola Energy
Hengelder 19
6902 PA Zevenaar

tel: 0316 - 524351

Extra informatie

Pola Energy is een onderdeel van Technisch Bureau Pola Zevenaar BV die zich specialiseert in duurzame installaties en energieadvies. Pola is een innovatief, flexibel en veelzijdig bedrijf met meer dan 80 medewerkers. Actief binnen zowel kleinschalige als grootschalige projecten, voor de particulier en zakelijke opdrachtgevers.   
Pola Energy werkt aan morgen! Het bewust omgaan met, en het opwekken van energie wordt steeds belangrijker en bespaart u een hoop energiekosten. Wij adviseren u graag naar de mogelijkheden om energie te besparen. 
 
Wij leveren en installeren o.a. zonnepanelen, zonneboiler, LED verlichting, CV-ketel, airconditioning en warmtepomp door heel Nederland. Onder andere in Zevenaar, Didam, Doesburg, Doetinchem, Arnhem, Wehl, Velp, Westervoort, Winterswijk, Tolkamer, Lobith, Pannerden, Duiven en Dieren. 
 
Wie zijn wij? 
 
Pola Energy is de tak binnen Technisch Bureau Pola die zich specialiseert in duurzame installaties en energieadvies. Met de kwaliteit die Technisch Bureau Pola al meer dan 45 jaar biedt, bereidt Pola Energy de regio voor op de toekomst. 
 
Het bewust omgaan met, en het opwekken van energie wordt steeds belangrijker en levert bovenal steeds meer op. Zonnepanelen zijn op het moment een hot item. Zelfs zonder subsidie zijn de panelen een interessante investering. Echter gaan de mogelijkheden verder dan energie opwekken met zonnepanelen. Wat je niet verbruikt hoef je ook niet op te wekken. Daarom is een energiescan ontwikkeld waarmee Pola Energie kan zien waar voor u de grote bespaar mogelijkheden liggen. Ook laat deze scan zien welk potentiëel er in uw dak zit voor het winnen van zonnestroom of zonnewarmte. 
 
Wat doen wij? 
 
Pola Energy is gespecialiseerd in: 
 
•PV-panelen 
•LED verlichting 
•Warmtepomp 
•HR ketels 
•Energieadvies 
 
Pola Energy levert en installeert door heel Nederland. Voor particulieren zijn wij op dit momenten werkzaam de gemeenten Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Didam, Pannerden, Tolkamer, Doesburg.  
 
U vindt ons op industrieterrein Hengelder 19, 6902 PA in Zevenaar. 
 
Zonnepanelen 
 
De redenen waarom mensen zonnepanelen of een PV installatie aanschaffen lopen uiteen. De een ziet het als een investering. Anderen doen het vanuit de overtuiging een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Of de toekomst van komende generaties. 
 
Onafhankelijk zijn van externe partijen voor iets cruciaals als energie maar ook interesse in de techniek van de toekomst kan een drijfveer zijn. 
 
De overeenkomst tussen de meeste beweegredenen is dat de blik op de toekomst ligt. Pola Energy werkt graag met u aan morgen. Daarom hebben wij een viertal pakketten samengesteld die in verschillende behoeften voldoen.