Zonnepanelen
Energiebedrijf LEON Zeewolde in
Zeewolde
<<=Terug naar plaats Zeewolde

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Energiebedrijf LEON Zeewolde
Zonnehoven 13
3893 CA Zeewolde

tel: 036 5220650

Extra informatie

Organisatie & relaties   
Energiebedrijf LEON Zeewolde is een onderdeel van de holding Chiriqui bv. Een organisatie die sinds het begin van dit millennium bestaat. Chiriqui kent activiteiten als vastgoedbeheer en management- en projectadvisering. Met veel trots hebben we daar (zonne)energielevering en energiedienstverlening aan toegevoegd. 
 
Vanuit Chiriqui vinden we dat organisaties compact moeten zijn en een grote mate van zelfstandigheid moeten kennen. Ook als ze deel uitmaken van een groter geheel. Daarom zullen in de toekomst zelfstandige LEON’s per gemeente gaan ontstaan. 
 
Missie & visie 
 
LEON Zeewolde is een lokaal initiatief dat is ontstaan in Zeewolde en bedoeld voor Zeewoldenaren. Het heeft een aantal bijzondere kenmerken dat voor u extra voordeel oplevert. 
 
Visie 
 
Onze visie is, dat er een versnelling moet komen in het gebruik van hernieuwbare energie. De aarde is niet onuitputtelijk waar het om fossiele brandstoffen gaat. Het gebruik van fossiele brandstoffen zorgt bovendien voor aantasting van het leefmilieu. De behoefte aan elektrische energie stijgt en zal nog sneller gaan stijgen (denk aan de elektrische auto). 
 
Missie 
 
Onze missie is om op lokaal niveau volledig in de behoefte aan (elektrische) energie te voorzien. Wij willen particulieren en bedrijven stimuleren zelf duurzame energie op te wekken en efficiënter om te gaan met het gebruik. 
 
LEON Zeewolde is als duurzaam energiebedrijf zo opgezet, dat het een langdurige en goede relatie met haar deelnemers garandeert. Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid staan voorop. De naam drukt ook uit hoe we samen met onze klanten aan vergroening van de energievoorziening willen werken: Lokaal Energie OpwekkingsNetwerk.