Zonnepanelen
EK electronics in
Yerseke
<<=Terug naar plaats Yerseke

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

EK electronics
Kreeft 19a
4401 NZ Yerseke

tel: 0113-576033

Extra informatie

Waarom EK Electronics   
In het Zeeuwse Yerseke, het hart van de schelpdiersector, is EK gevestigd. 
 
De keuze voor deze thuisbasis is niet toevallig, want één van de takken van dit elektrotechnisch bedrijf richt zich op schelpdierkotters én op bedrijven met activiteiten in de visverwerkende industrie. 
 
Partnerschap 
 
EK Electronics is al ruim 10 jaar partner van Maaskant Shipyards en de bedrijven zijn prima op elkaar ingespeeld. Directeur Eric van Westen: “De schepen van Maaskant Shipyards zijn modern en vragen enorm veel elektrotechnische voorzieningen. Met ons professionele team zorgen wij ervoor dat alles op het gebied van elektro tiptop in orde is. Ons werk omvat de gehele verzorging van elektrotechnische installaties, die nodig zijn voor nieuwbouw of verbouw; van engineering tot en met installatie. 
 
Veelzijdigheid troef 
 
Onze dienstverlening gaat nog veel verder. We bieden onze service ook aan voor de offshore, voedselverwerkende- en procesindustrie, in besturingssystemen voor kranen en voor duurzame toepassingen, zoals wind- en zonne-energie.” 
 
Wij stoppen pas als de klant tevreden is 
 
Schepen die worden voorzien van de nieuwste technologische instrumenten moeten ook goed beveiligd worden en ook daarin is EK Electronics expert. Het bedrijf levert maatwerk en stelt zich hoge eisen als het gaat om kwaliteit en service. “Op de schepen waar wij onze service verlenen, passen we de meest moderne elektrotechnische voorzieningen toe. Wij hebben de volledige kennis en ervaring om vanaf de engineering betrokken te zijn en stoppen pas als de klant volledig tevreden is. Daar hoort de garantie van veiligstelling van de apparatuur bij. EK Electronics biedt een elektrotechnisch totaalpakket.” 
 
EK Energy 
 
EK Energy levert oplossingen voor alternatieve energievraagstukken van ondernemers en particulieren. Wij ontwikkelen en importeren onze zonnepanelen en windturbines zelf. Hierdoor kunnen wij kwaliteitsproducten leveren tegen zeer concurrerende tarieven. Of het nu gaat om uw bedrijfspand, schip of woning, EK Energy heeft altijd de juiste oplossing voor u. Op ons kantoor te Yerseke kunt u binnenkort terecht voor het bezichtigen van proefopstellingen. 
 
Alternatieve energie zakelijk 
 
Alternatieve energiebronnen kunnen zeer rendabel zijn, ook voor bedrijven. EK Energy adviseert, installeert en biedt service en garantie op dit gebied en dat ten aanzien van zonne- en windenergie. Vraag ons gerust om meer informatie, we staan voor u klaar. Bel: 0113-576033 
 
Alternatieve energie particulier 
 
Steeds meer particulieren zetten in op zonne-energie. EK Energy is uw vraagbaak en kennispartner op dit gebied. We adviseren, installeren en bieden service en garantie. 
Bel: 0113-576033 voor meer info of een offerte, u kunt natuurlijk ook het onderstaande formulier invullen.