Zonnepanelen
Merode Elektrotechniek in
Wouw
<<=Terug naar plaats Wouw

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Merode Elektrotechniek
Bergsestraat 38
4724 CD Wouw

tel: (0)165 870050

Extra informatie

Merode Elektrotechniek is een totaalinstallateur gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, leveren en installeren van een breed scala aan elektrotechnische oplossingen. Denk hierbij aan utiliteit, woningbouw- en verbouw, domotica, objectbeveiliging en duurzame energie toepassingen.   
Door onze jarenlange ervaring en onze directe aanpak staan wij garant voor een optimale realisering van uw wensen- en eisenpakket. Van kleinschalige verbouwingen of renovaties tot grootschalige nieuwbouwprojecten. Merode Elektrotechniek biedt altijd een passende oplossing. 
 
Duurzaamheid 
 
Wij zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om onze diensten nóg beter aan te laten sluiten op uw behoeftes. Hierbij verliezen wij de effecten die onze producten en diensten hebben op het milieu niet uit het oog. Waar nodig (en mogelijk) brengen wij verbeteringen aan. 
 
Bij elk onderdeel van uw project vragen wij ons af hoe het nog innovatiever en duurzamer kan. Dit doen wij door na te denken over duurzame energiebronnen en energieverbruikers zoals zonnepanelen en energiezuinige verlichting. Maar ook door ons eigen werkproces kritisch onder de loep te nemen als het gaat om duurzaam werken. 
 
Innovatie 
 
Bij Merode Elektrotechniek staan we ook niet stil als het gaat om innovatieve oplossingen. Installatie- en gebruiksgemak, verhoogd rendement, integratie van elektrotechnische disciplines, verbeterde communicatie en beveiliging zijn hierbij de speerpunten. 
 
De huidige technologische stroomversnelling waar we nu in zitten opent een wereld aan nieuwe ideeën en oplossingen waarin de mogelijkheden eindeloos zijn. Merode Elektrotechniek denkt graag met u mee over de meest ideale toepassing van deze innovatieve technieken. 
 
Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! 
 
Diensten 
 
Onze werkzaamheden en diensten laten zich moeilijk in hokjes plaatsen. Toch hebben we een poging gedaan. Hieronder treft u een viertal specialismen aan van Merode Elektrotechniek. Uiteraard is er nog véél meer mogelijk. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op! 
 
Merode Elektrotechniek levert en installeert elektrotechnische oplossingen in de ruimste zin van het woord. Het kan daarbij gaan om licht- en krachtinstallaties, brandmeldings- en andere beveiligingssystemen, telefoon-, intercom- en videotechniek, airco- en andere klimaatregelingssystemen, maar ook datanetwerken. Ook biedt Merode Elektrotechniek slimme elektrotechnische oplossingen voor woningen en bedrijven onder de noemer domotica. 
 
Service, onderhoud en beheer van elektrotechnische installaties en systemen behoren eveneens tot het dienstenpakket van Merode Elektrotechniek. 
 
Domotica 
 
Domotica is een verzamelnaam voor elektrotechnische innovaties die erop zijn gericht om het leven comfortabeler en efficiënter te maken. In de particuliere woning maar ook in bedrijfsruimten. Denk bijvoorbeeld aan temperatuursensoren, voor het beter regelen van de verwarming. Of aan automatische zonwering, of een tijdsinstelling voor huishoudelijke apparatuur. 
 
Bij Merode Elektrotechniek hebben we veel kennis van de mogelijkheden die domotica biedt en installeren we elektrotechnische oplossingen die van de woning en bedrijfsruimte een gebouw van de toekomst maken. 
 
Duurzaamheid 
 
Ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van duurzaamheid volgen elkaar razendsnel op. Merode Elektrotechniek maakt altijd gebruik van de meest recente technieken om uw energiehuishouding duurzaam én kostenbesparend te maken. Denk hierbij aan de installatie van zonnepanelen, het efficiënter aansturen van uw CV installatie en klimaatbeheersingssystemen en het gebruik maken van energiezuinige verlichting. 
 
Het kiezen voor duurzame elektrotechnische installaties heeft, naast de lagere belasting van het milieu, de volgende voordelen: 
 
•Lager verbruik en dus lagere energierekeningen 
•Waardestijging van uw huis/bedrijvenpand 
•In veel gevallen betaalt u géén energiebelasting meer 
•In veel gevallen kunt u aanspraak maken op speciale subsidieregelingen 
•U bent niet meer afhankelijk van energieleveranciers met de bijbehorende energieprijsstijgingen 
 
Merode Elektrotechniek informeert u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden. 
 
Beveiliging 
 
Merode Elektrotechniek levert, in samenwerking met onze gerenomeerde beveiligingspartner Hertek, beveiligingssystemen van uiteenlopende aard. Ons leveringsprogramma omvat een complete range branddetectie, meld- en alarmsystemen en oplossingen voor noodverlichting. 
 
Ook voor inbraakbeveiliging hebben we alles in huis. Van camerasystemen tot bewegingsmelders en alarmering. Voor bedrijven, maar ook voor particuliere woningen. 
 
Agrarische Elektra 
 
De agrarische sector staat bol van de innovaties en slimme oplossingen die de elektro infrastructuur van uw bedrijf op de proef stellen. Merode Elektrotechniek weet als geen ander hoe belangrijk het is dat u alles uit uw bedrijf weet te halen wat er in zit. 
 
Een gedegen elektrotechnische installatie staat aan de basis van een succesvol en efficiënt boerenbedrijf. Zowel voor akkerbouwbedrijven als veehouderijen bieden wij passende oplossingen, altijd in nauw overleg met u, de leverancier(s) van uw apparatuur en eventueel uw bouwkundige aannemer. 
 
Uitgelicht 
 
Om u een indruk te geven van onze werkzaamheden en bezigheden hebben wij hieronder een aantal van onze gerealiseerde projecten uitgelicht. Daarnaast zetten we in deze rubriek ook een aantal bijzondere producten in de spotlight. Klik op de logo’s of foto’s voor meer informatie.