Zonnepanelen
Visser Installatieburo in
Workum
<<=Terug naar plaats Workum

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Visser Installatieburo
Noard 186
8711AM Workum

tel: 0515-541382

Extra informatie

Installatiebedrijf Visser    
Thuis in energie besparende oplossingen, van een zuinige CV tot een Zonneboiler, Zonnepanelen of een CV gestookte Pelletkachel wij leveren en installeren het allemaal. Maar ook het "gewone" installatie werk schuwen wij niet. Mocht u zelf dat ene stopcontact niet kunnen vervangen dan doen wij dat voor u! Gootsteen verstopt of riolering aanleggen we doen het allemaal en niet te vergeten onze afdeling dak en zinkwerk. 
 
In onze vestiging in Workum beschikken wij over een showroom met daarin enkele badkameropstellingen om te bekijken en ideeën op te doen. Natuurlijk kunnen we niet alles laten zien maar we kunnen vrijwel alles bestellen tegen gunstige prijzen!  
 
U vindt bij ons series van de meest uitlopende sanitair merken zoals: Duravit, Sphinx, Keramag. Badkamermeubelen van Thebalux en Primabad. Douchewanden van HSK, Novellini en Sealskin. Kranen van o.a Grohe, Hansgrohe en Venlo. Design radiatoren van Vasco en IP. En natuurlijk ook heerlijke ligbaden met of zonder "bubbels" van o.a. Wave, Sealskin. In onze showroom vindt u ook een schitterende sauna en infrarood cabine van het Nederlanse merken Bonhof en Fusta, welke in vele maten leverbaar zijn.  
 
Ook leveren wij van uit onze DHZ shop vele onder delen: knelfittingen, kranen, afsluiter, pvc buis, koper- cv buis, kitten, roosters, tape, gasslangen, binnenwerken voor kranen enz enz, je kunt het zo gek niet opnoemen en er is een grote kans dat wij het kunnen leveren! 
 
Onder het motto zelf doen, samen doen, laten doen kunt u bij Sanitiem alle kanten op. Wilt u uw sanitairinstallatie zelf verzorgen dan kan dat. Wilt u het samen met ons (advies) doen, dan kan dat. Wilt u dat wij alles voor u verzorgen? Ook dat kan. De Sanitiemdealer is bovenal een vakman die u op objectieve wijze kan adviseren.  
 
Wij als Sanitiemer werken samen en hebben gezamelijk afspraken met leveranciers gemaakt. Om die reden vindt u bij uw Sanitiemspecialist altijd scherp geprijsde producten, veel aanbiedingen en een groot assortiment. Elke Sanitiemdealer verkoopt vanuit het magazijn ook alle installatiematerialen die u nodig heeft. Met Sanitiem kunt u dus echt alle kanten op. 
 
Op 1 januari 1946 is het bedrijf opgericht door Marten Visser als Koperslagers, kleinhandel, huishoudelijke artikelen, haarden en kachel bedrijf dat zich vooral bezig hield met reparatie van bovengenoemde onderdelen. Het bedrijf is gestart als een eenmansbedrijf. Na 1957 werd er personeel aangetrokken. In de jaren 50 en 60 is het aantal werknemers uitgegroeid tot ongeveer 20. Momenteel werken er 12 werknemers binnen ons bedrijf. In 1959 is de erkenning voor watertechnische installaties verkregen, in 1966 volgden de vereiste papieren voor het uitoefenen van gastechnische installaties. In 1966 zijn wij tevens gestart met werkzaamheden op het gebied van elektrotechnische installaties. Na diverse benodigde studies is in 1983 ontheffing aangevraagd en gekregen voor het centrale verwarmingsbedrijf. Sinds 1 oktober 1994 voldoen wij aan de WAARBORGCRITERIA, zoals die gesteld zijn door KEMA, KIWA en GASTEC. Tevens zijn wij een erkend VEV-erkend leerbedrijf. 
 
In het jaar 1975 is het bedrijf overgenomen door de huidige eigenaar H.W. Visser. Al sinds 1966 was hij als werknemer in dienst van het bedrijf. Sinds juni 1990 is de derde generatie Visser, te weten Martin Visser werkzaam binnen het bedrijf. 
 
Ons bedrijf valt niet meer weg te denken uit het straatbeeld op het einde van het Noard in Workum. Het bedrijf is gestart op nummer 186. In de loop der jaren zijn de panden 188 en 190 aangekocht. Tevens is het achtergelegen terrein aangekocht, wat een enorme verbetering is geweest wat betreft parkeerruimte en ontsluiting naar de achtergelegen openbare weg. 
 
Zonne energie: 
 
Behalve zonnepanelen zijn er meer toepassingen om zonlicht en warmte om te zetten in duurzame energie in huis. Zonnecollectoren en (combi)boilers bijvoorbeeld. U kunt ook gewoon slim gebruik maken van zonlicht tijdens de (ver)bouw van uw woning. 
 
In Nederland schijnt de zon voldoende om zonneboilers en zonnepanelen te laten werken. Zonne-energie is oneindig beschikbaar. Bij gebruik van zonne-energie komen er ook nauwelijks milieubelastende stoffen vrij, zoals CO2. Daarom is zonne-energie duurzaam. 
 
Stroom opwekken met zonlicht, gebeurt met zonnepanelen op het dak. U kunt ze vaak herkennen aan de kleur van blauwe folie. Warm kraanwater maken met zonnewarmte, gaat met een zonneboiler en zwarte zonnecollectoren, die eveneens op een dak liggen. Een zonneboilercombi verwarmt naast kraanwater ook uw woning. Ook op dit gebied hebben wij kennis in huis.