Zonnepanelen
Visser Installatieburo in
Workum
<<=Terug naar plaats Workum

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Visser Installatieburo
Noard 186
8711AM Workum

tel: 0515-541382

Extra informatie

Welkom bij Sanitiem Visser.   
Thuis in energie besparende oplossingen, van een zuinige CV tot een Zonneboiler, Zonnepanelen of een CV gestookte Pelletkachel wij leveren en installeren het allemaal. Maar ook het "gewone" installatie werk schuwen wij niet. Mocht u zelf dat ene stopcontact niet kunnen vervangen dan doen wij dat voor u! Gootsteen verstopt of riolering aanleggen we doen het allemaal en niet te vergeten onze afdeling dak en zinkwerk. 
 
In onze vestiging in Workum beschikken wij over een showroom met daarin enkele badkameropstellingen om te bekijken en ideeën op te doen. Natuurlijk kunnen we niet alles laten zien maar we kunnen vrijwel alles bestellen tegen gunstige prijzen!  
 
U vindt bij ons series van de meest uitlopende sanitair merken zoals: Duravit, Sphinx, Keramag. Badkamermeubelen van Thebalux en Primabad. Douchewanden van HSK, Novellini en Sealskin. Kranen van o.a Grohe, Hansgrohe en Venlo. Design radiatoren van Vasco en IP. En natuurlijk ook heerlijke ligbaden met of zonder "bubbels" van o.a. Wave, Sealskin. In onze showroom vindt u ook een schitterende sauna en infrarood cabine van het Nederlanse merken Bonhof en Fusta, welke in vele maten leverbaar zijn.  
 
Ook leveren wij van uit onze DHZ shop vele onder delen: knelfittingen, kranen, afsluiter, pvc buis, koper- cv buis, kitten, roosters, tape, gasslangen, binnenwerken voor kranen enz enz, je kunt het zo gek niet opnoemen en er is een grote kans dat wij het kunnen leveren! 
 
Onder het motto zelf doen, samen doen, laten doen kunt u bij Sanitiem alle kanten op. Wilt u uw sanitairinstallatie zelf verzorgen dan kan dat. Wilt u het samen met ons (advies) doen, dan kan dat. Wilt u dat wij alles voor u verzorgen? Ook dat kan. De Sanitiemdealer is bovenal een vakman die u op objectieve wijze kan adviseren.  
 
Wij als Sanitiemer werken samen en hebben gezamelijk afspraken met leveranciers gemaakt. Om die reden vindt u bij uw Sanitiemspecialist altijd scherp geprijsde producten, veel aanbiedingen en een groot assortiment. Elke Sanitiemdealer verkoopt vanuit het magazijn ook alle installatiematerialen die u nodig heeft. Met Sanitiem kunt u dus echt alle kanten op.