Zonnepanelen
Groen Installaties b.v. in
Wolvega
<<=Terug naar plaats Wolvega

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Groen Installaties b.v.
Houtstraat 5
8471 ZX Wolvega

tel: 0561 615302

Extra informatie

Groen Installaties is een bedrijf met een rijke geschiedenis dat zich heeft ontwikkeld tot een begrip in de regio.  Een bedrijf waar de klant centraal staat en een vertrouwde allround installateur is voor bedrijven en particulieren. Met onze vakbekwame medewerkers staan wij garant voor een installatie van zeer hoge kwaliteit!  
 
Door middel van uitstekend advies en vriendelijke klantgerichtheid creëren wij een prettige werksfeer waar zowel de monteur als u als klant profijt van heeft. 
Naast de "reguliere" installatietechniek zijn wij ook volop bezig met de toekomst. Daarom richten wij ons ook op duurzame installatietechniek en energiebesparing. U kunt dus ook bij ons terecht voor warmtepompen, zonnepanelen of zonneboilers.  
 
Wilt u een goed verzorgde installatie met een uitstekende service of vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op en ervaar waar Groen Installaties al meer dan 70 jaar voor staat! 
 
Asbest eraf, zonnepanelen erop! 
 
Ervaring telt! En dat geldt zeker bij Groen Installaties. 
 
Al meer dan 70 jaar staan wij klaar voor bedrijven en particulieren. Ons bedrijf bestaat sinds 1939 en is uitgegroeid tot een solide onderneming. Wij werken al jarenlang met vakbekwaam personeel. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisme, daarbij moet u denken aan gas-, waterleiding, elektrische installaties, klimaatbeheersing, dak- en zinkwerk, riolering en beveiligingsinstallaties. 
 
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor uw installatievraagstuk. 
 
Groen Installaties is sinds 1 september 2010 ComforTrend Vakinstallateur! Een zekerheid voor u als klant. ComforTrend Vakinstallateurs worden zorgvuldig geselecteerd en bieden uitsluitend topkwaliteit producten en service. Ook zijn het specialisten in duurzame energietoepassingen en hebben ze een sterke service- en onderhoudsafdeling.

Specialiteit
  • Elektrotechniek 
  • Gas- en waterleiding 
  • Sanitair, zink- en dakwerk 
  • Verwarming 
  • Service en onderhoud 
  • Beveiligingstechniek 
  • Duurzame energie