Zonnepanelen
Wassink Installatiebedrijf Wassink-ETD Elektrotechniek in
Winterswijk
<<=Terug naar plaats Winterswijk

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Wassink Installatiebedrijf Wassink-ETD Elektrotechniek
Ambachtsstraat 30
7102DW Winterswijk

tel: 0543-517925

Extra informatie

Onafhankelijk advies   
Realiseert u zich bij het zoeken naar een installateur voor wie u kiest? Hoe zit het met het assortiment, de service, de adviezen en de objectiviteit? Verwarming en installatiewerkzaamheden kunnen ingewikkeld zijn. Daarom wilt u uw situatie bespreken met een vakbekwame professional die het objectief bekijkt en u een eerlijk advies geeft. Het is wel zo prettig dat u wordt geholpen door een installateur die bijblijft en innoveert op zijn vakgebied. Want u wilt jarenlang optimaal comfort zonder zorgen. 
 
Sterk gegroeid 
 
Wassink Installatie is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Met ongeveer 100 medewerkers realiseren we een omzet van 15 miljoen. Hiermee zijn we een middelgroot installatiebedrijf. Steeds meer relaties kiezen voor de klantgerichte benadering van Wassink Installatie. 
 
Hoofdvestiging Winterswijk 
 
In deze vestiging vindt u de volgende afdelingen: 
 
• Woningbouw 
• Utiliteit & Industrie 
• Wassink Particulier 
• Service & Onderhoud 
• Administratie en ondersteunende diensten 
 
De afdelingen Woningbouw en Utiliteit & Industrie bedienen de zakelijke markt in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Voor de particuliere markt hebben wij een aparte afdeling die installeert en ontwerpt voor de particulier en de kleinzakelijke ondernemer. Objectief advies en kennis van zaken is vanzelfsprekend. Service & Onderhoud onderhoudt het pakket aan installaties. Bovendien is deze afdeling 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar voor optredende storingen. Wij laten u niet in de kou staan. 
 
Vestiging Doetinchem 
 
In deze vestiging vindt u de volgende afdelingen: 
 
• Utiliteit en Industrie 
• Elektrotechniek 
 
De Utiliteitsafdeling bedient de zakelijke markt. De afdeling ETD voert zowel voor de zakelijke markt als ook voor de particulier werkzaamheden uit. 
 
Duurzame technieken 
 
WarmtepompWassink Installatie is vooruitstrevend en heeft oog voor de wereld om u heen. Net als u willen wij voor onze kinderen een fijne wereld om in te leven. Daarom houden wij de nieuwste technieken op het gebied van duurzame energie nauwlettend in de gaten. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige energiezuinige systemen te installeren. 
 
Wilt u energie besparen? 
 
Energie besparen is de meest effectieve manier om het vrijkomen van CO2 te verminderen en zo klimaatverandering tegen te gaan. Om energiebesparing door te voeren kunt u uw huis beter isoleren of bijvoorbeeld de thermostaat lager zetten. En gebruik groene energie. Deze energie is opgewerkt uit schone, onuitputtelijke bronnen. 
 
Bespaarinstallateur 
 
Wassink installatie is een erkend Bespaarinstallateur. Als Bespaarinstallateur hebben wij kennis en aanbod van innovatieve ‘bespaarproducten’. Ook geven we praktische adviezen over energiebesparing en duurzame energie. Denk aan slimme en voordelige oplossingen die gebruik maken van duurzame energiebronnen. Aardwarmte en zonne-energie worden omgezet in stroom of warmte voor uw woning. www.bespaarinstallateur.nl. 
 
Enkele voorbeelden die Wassink Installatie biedt: 
 
Klimaattechniek: 
 
• WTW uit ventilatielucht 
• Warmtepompinstallaties 
• Zoneregelingen 
• HRe-ketels 
• Zonneboilerinstallaties 
 
HRe-ketels 
 
HRe-ketels wekken tegelijkertijd warmte en elektriciteit op, met zo min mogelijk energieverlies. Door de productie van deze elektriciteit neemt u minder energie af van uw leverancier; dit resulteert in een afname van CO2-uitstoot. En dat is op eee belangrijk aspect voor het verminderen van het broeikaseffect. 
 
In de HRe-ketel is een extra aardgasmotor toegevoegd. Als de cv-ketel aanslaat, gaat tegelijkertijd de motor aan het werk. De aardgasmotor maakt elektriciteit uit gas. De HRe-ketel maakt elektriciteit tweemaal zo efficiënt als de meest moderne elektriciteitscentrales. 
 
Zonneboilerinstallaties 
 
Zonneboilers bestaan uit twee basiscomponenten. De collector - die op het dak ligt - warmt het water op. Het voorraadvat, dat meestal binnenshuis is, slaat het warme water op. De zonneboilers verwarmen het tapwater voor. U bespaart fors op uw gasrekening omdat uw CV ketel het warme water minder hoeft te verwarmen. 
 
Elektrotechniek: 
 
• Domotica installaties / KNX 
• Conventionele armaturen 
• LED verlichting 
• Aanwezigheidsmelder 
• PV panelen 
 
Laat u bij Wassink Installatie adviseren over energiezuinige installaties. Samen kiezen we bewust voor een klimaat neutraler leven.