Zonnepanelen
Verbidak BV in
Winschoten
<<=Terug naar plaats Winschoten

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Verbidak BV
M.J. van Olmstraat 3
9672AE Winschoten

tel: 0597-430021

Extra informatie

Kwaliteitsdakwerk begint bij Verbidak   
Als alles van een leien dakje gaat, hoor je niemand klagen. Maar als u lekkage of andere ellende op uw dak krijgt, dan moet dat probleem natuurlijk snel worden opgelost. Moet uw platte dak gerepareerd, gerenoveerd of onderhouden worden? Of zoekt u het perfecte dak voor uw nieuwe pand of aanbouw? Dan bent u bij ons op het juiste adres, want kwaliteitsdakwerk – voor bedrijven en particulieren – begint bij Verbidak. Op deze website vindt u alle informatie over ons bedrijf.  
 
Welkom! 
 
EPDMWat doet Verbidak? 
 
Verbidak is gespecialiseerd in nieuwbouw, reparatie, renovatie en onderhoud van platte daken. Maar Verbidak levert en installeert ook zonnepanelen met een uniek bevestigings- systeem. Zonne-energie installaties compleet met omvormer etc. Meer informatie. 
 
Voor wie werkt Verbidak? 
 
Verbidak is werkzaam voor bedrijven, overheid, instellingen, woningbouwverenigingen, aannemers én particulieren. 
 
Waar werkt Verbidak? 
 
Het werkgebied van Verbidak ligt voornamelijk in de noordelijke provincies: Groningen, Drenthe, Friesland en in de kop van Duitsland. 
 
Uw dak: een bron van energie 
 
Uw huis, of beter gezegd: uw dak kan een bron van energie zijn. Zonnepanelen op het dak leveren zonne-energie op een duurzame en milieuvriendelijke manier. Geen zorgen over de zon in Nederland: ons zonlicht is prima geschikt om met zonnepanelen elektriciteit op te wekken. 
 
Panelen 
 
Verbidak levert en installeert zonnepanelen van het merk REC. Dit paneel staat al jaren in de top drie van als best geteste panalen door Photon, het grootste onafhankelijke testcentrum in Europa. De panelen (100 x 164 cm) hebben een gemiddelde opbrengst van 216Kwh per jaar per paneel. U krijgt op deze panelen maar liefst 10 jaar garantie. 
 
Bevestiging 
 
Voor bevestiging van de panelen wordt het Soprasolarfix systeem gebruikt. Een uniek bevestigingssysteem dat licht van gewicht is, niet verzwaard hoeft te worden met ballast, en niet verankerd hoeft te worden. Uw bestaande dakbedekking blijft dus in tact. Ook op dit bevestigingssysteem krijgt u 10 jaar garantie. 
 
Omvormer 
 
De bijgeleverde omvormer is van Duitse merk SMA. Via wifi kunt u exact zien wat het rendement van uw installatie is. Op de omvormer zit 5 jaar garantie. 
 
Verzekering 
 
Zonnepanelen zitten ‘spijkervast’ aan uw pand. Hiermee valt de installatie onder uw opstalverzekering. 
 
Onderhoud 
 
Om het rendement te behouden kunt u de panelen één maal per jaar met water schoonmaken. Gebruik hierbij geen agressieve schoonmaakmiddelen. De omvormer heeft geen onderhoud nodig.

Specialiteit
  • Valbeveiliging  
  • Zonnepanelen