Zonnepanelen
Rosmalen Groep BV in
Wijchen
<<=Terug naar plaats Wijchen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Rosmalen Groep BV
Woeziksestraat 624
6604CH Wijchen

tel: 024-6414412

Extra informatie

Welkom bij de Rosmalen Groep   
De Rosmalen Groep helpt u graag bij het oplossen van uw vraagstukken op het gebied van dakbedekkingen, installatietechniek en bouwkundig onderhoud. We zijn inmiddels ruim 25 jaar actief bezig met het ontzorgen van onze relaties op deze vakgebieden en maken daarbij gebruik van nieuwe technieken en materialen. Een voorbeeld daarvan is het gebruik van de Profatec Eco van Nebiprofa. Een nieuwe, milieuvriendelijke dakbedekking die door haar speciale coating de zon refelecteert waardoor het onderliggende gebouw aanzienlijk minder warmte opneemt. Kijk voor meer informatie hierover ook even onder het kopje actueel elders op deze pagina. 
 
Als we voor een project de benodigde kennis niet zelf in huis hebben dan kunnen we daarvoor een beroep doen op gelieerde bedrijven waar we veelvuldig mee samenwerken in diverse projecten en in diverse settings. In alle gevallen heeft u slechts een aanspreekpunt en worden alle activiteiten centraal gecoordineerd terwijl het eindresultaat van deze multidisciplinaire samenwerking uiteindelijk uw voordeel is. 
 
Voor recente projecten verwijzen wij u naar de snelkoppeling "Actueel" aan de linkerzijde van deze pagina. 
 
Indien u niet de gewenste informatie kunt vinden op onze site neemt u dan even contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst! 
 
De Rosmalen Groep is een familiebdrijf dat inmiddels ruim 28 jaar bestaat. Onze oorsprong ligt in de installatietechniek en met name het onderhoud aan gebouwgebonden installaties.  
Na verloop van tijd is de divisie dakbedekkingen voortgekomen uit de installatietechniek en is zij geworden tot een zelfstandige eenheid binnen de groep. 
 
Naast deze beide disciplines is er tevens een bouwkundige organisatie, voornamelijk gericht op kleinschalig bouwkundig onderhoud. 
 
Als groep hebben we veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We hebben daarom gekozen voor een aantal certificeringen die niet alleen op papier hun beslag hebben gekregen, maar door het gehele bedrijf verweven zijn. 
Wij zijn ISO 9001:2000, VCA** en BRL 4702 gecertificeerd. Ook zijn wij een door Fundeon erkend leerbedrijf. Daarnaast zijn we sinds begin 2013 nu ook ISO 14001 gecertificeerd. 
 
Als dakdekkersbedrijf zijn we aangesloten bij de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA). Door gezamelijke activiteiten te ontplooien op het gebied van veiligheid, kwaliteit en productverbeteringen onstaan schaalvoordelen die zowel  
voor onszelf alsook voor onze opdrachtgevers grote voordelen bieden. 
 
Naast het feit dat resultaten tellen zijn we als bedrijf van mening dat plezier en prestatie hand in hand gaan. Plezier in het werk resulteert in betere prestaties voor u en onze medewerkers. 
 
Onze opdrachtgevevers zijn o.a. Ministerie van Defensie, Gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen, vastgoedbeheerders, VVE-beheerders, industrieparken en bedrijven. 
 
Wilt u meer informatie over de manier waarop wij werken of wilt u vrijblijvend kennismaken met ons bedrijf, aarzelt u dan niet en vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Specialiteit
  • Energiedaken  
  • Gebruiksdaken  
  • Groendaken  
  • Vlakke daken