Zonnepanelen
Ruiter & De Lange Warmte- en Luchttechniek B.V. in
Wervershoof
<<=Terug naar plaats Wervershoof

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Ruiter & De Lange Warmte- en Luchttechniek B.V.
Nijverheidsweg 23
1693 AM Wervershoof

tel: 0228 581122

Extra informatie

Leuk dat u ons bezoekt! Als u op zoek bent naar hoogwaardig installatiewerk en hierbij graag advies op maat wilt, dan bent u hier aan het goede adres.   
In 1990 startten Ton Ruiter en Martin de Lange het bedrijf met als doel in een prettige werksfeer een boterham te verdienen met het leveren van kwalitatief en gebruiksvriendelijk installatiewerk. In de loop der tijd zijn duurzame oplossingen hierbij een steeds belangrijkere rol bij gaan spelen. Momenteel werken we met een groep van 15 tot 20 enthousiaste en ervaren medewerkers. 
 
Sinds 1995 zijn wij gevestigd in ons pand aan de Nijverheidsweg 23 te Wervershoof, waar we op afspraak ook verschillende installatie-onderdelen in onze showroom kunnen demonstreren. Zo kunnen we persoonlijke wensen heel concreet bespreken, wat verhelderend werkt voor onze opdrachtgevers en toekomstige gebruikers. Wij komen echter ook graag bij u thuis of op uw bedrijf langs om uw wensen te bespreken. 
 
Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, maar ook werken we veel voor onder meer aannemers, woningbouwverenigingen, scholen, eigenaren van bedrijfs- en kantoorpanden en agrarische bedrijven. Voor service en onderhoud werken we samen met Energie Service Noord West, zodat we een betaalbare mix van snelheid en kwaliteit kunnen garanderen. De meeste storingen zijn zelfs binnen 4 uur verholpen, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. 
 
Wat doen wij? 
 
Ruiter en de Lange is actief op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en luchtbevochtiging. Kortom alles wat u nodig heeft voor perfecte klimaatbeheersing. Daarbij maken we steeds meer gebruik van duurzame installatietechnieken, zoals warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers. 
 
Maatwerk staat voor ons centraal. Wij stellen op basis van uw persoonlijke wensen de optimale installatie samen. Die wordt uitgevoerd met gangbare materialen en is op een gebruiksvriendelijke manier is te bedienen. De meeste mensen zijn tenslotte geen machinist en de techniek moet het u makkelijk maken! Onze zeer ervaren medewerkers kunnen u in dit proces goed adviseren, alternatieven aandragen en samen met u tot een oplossing komen. Tijdens een persoonlijk gesprek proberen wij u te helpen om op alle onderdelen bewuste keuzes te maken. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan. 
 
Op onze website hebben wij voor veel van onze activiteiten beschreven hoe wij te werk gaan en bij sommige onderdelen een korte toelichting gegeven over de techniek. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons weten. Wij zijn u graag van dienst! 
 
duurzaamheid Zonnepanelen  
 
 
Zonnepanelen 
 
Met zonnepanelen, ook wel pv-panelen genoemd, wordt elektriciteit opgewekt. Zonnepanelen kom je steeds vaker tegen in het Nederlandse straatbeeld en dat is ook niet zo gek! De prijzen van zonnepanelen zijn de afgelopen jaren sterk gedaald, terwijl deze juist steeds meer energie kunnen opwekken. Daar bovenop zijn de energieprijzen de afgelopen jaren gemiddeld juist sterk gestegen. Met de huidige lage spaarrentes zijn zonnepanelen momenteel dus een zeer aantrekkelijke investering. 
 
Een investering in zonnepanelen is bovendien een investering in een beter milieu. In plaats van de steeds schaarser wordende vervuilende fossiele brandstoffen, wekt u namelijk schone elektriciteit op met de onuitputtelijke energie van de zon. Opgewekte stroom die u niet gebruikt, levert u terug aan het net en wordt later met uw energieleverancier verrekend. Dit kan tot 5.000 kWh en wordt salderen genoemd. 
 
Werkwijze Ruiter & de Lange 
 
Hoe aantrekkelijk een investering in zonnepanelen voor u is, hangt af van veel factoren. Voordat wij een offerte uitbrengen komen wij daarom graag eerst geheel vrijblijvend bij u thuis of op uw bedrijf langs om de verschillende mogelijkheden met u te bespreken. Wij hebben dan meteen de mogelijkheid om eventuele vragen te beantwoorden en uitleg te geven over bijvoorbeeld subsidies, salderen en verzekeringen. Voor de montage van zonnepanelen wordt door veel aanbieders gebruik gemaakt van dakhaken die achter panlatten op het dak worden gehaakt. Wij hebben echter voor een montagesysteem gekozen waarbij de dakhaken op uw dak worden vast geschroefd. Zo hoeft u bij stormachtig weer niet bang te zijn dat uw zonnepanelen van uw dak waaien. 
 
Garantie 
 
Hoewel zonnepanelen niet storingsgevoelig zijn, is het toch prettig dat u een installateur dicht bij huis heeft die bij u langs kan komen bij eventuele problemen. Op de panelen die wij leveren en monteren wordt 12 jaar product garantie gegeven. Daarnaast hebben de panelen een opbrengstgarantie van tenminste 80% van het vermogen na 25 jaar. 
 
Wat levert het op? 
 
Op Internet en in kranten zijn allerlei aantrekkelijke aanbiedingen te vinden met zeer korte terug verdientijden. Voor zonnepanelen geldt echter ook: In het verleden behaalden rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Wij geven u graag een eerlijk en duidelijk beeld van de besparingen die u kunt verwachten en leggen u hierbij uit van welke factoren deze verwachte besparingen afhankelijk zijn. 
 
Geïnteresseerd? 
 
Wilt u ook bijdragen aan een beter milieu en besparen op uw energierekening? Laat het ons weten! Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden en besparingsmogelijkheden te bespreken.