Zonnepanelen
Verkoelen Dakdekkersbedrijf Weert BV in
Weert
<<=Terug naar plaats Weert

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Verkoelen Dakdekkersbedrijf Weert BV
Celsiusstraat 19
6003DG Weert

tel: 0495-543000

Extra informatie

Verkoelen Dakdekkersbedrijf Weert: aangenaam met u kennis te maken!    
Specialist 
 
Verkoelen Dakdekkers is boven al een specialist op alle gebied van daken. Vakmanschap en ruime ervaring van ruim 90 jaar, zorgen voor inhoudelijk specialisme. Verkoelen is echter méér dan een dakdekkerbedrijf. Verkoelen is Partner, Regisseur, Adviseur en Organisator voor haar opdrachtgevers. In het vervullen van al deze verschillende rollen voor onze relaties, zijn twee zaken zo solide als een dak op een huis: Verkoelen behartigt úw belangen en heeft haar oog altijd gericht op een effectieve samenwerking. 
 
Visie 
 
Verkoelen werkt vanuit een eenvoudige visie en filosofie. 
Wij zijn trots op al onze medewerkers omdat zij Verkoelen maken tot ware specialist. Al onze medewerkers zijn vakmensen in de discipline waarbinnen zij (bij ons dakdekkerbedrijf) fungeren. Oprecht advies, betrouwbare planning, gedegen uitvoering, veilig onderhoud en uitstekende nazorg. Wat ons betreft een wijze van werken die vanzelfsprekend is.  
 
Filosofie 
 
De bedrijfsfilosofie van Verkoelen Dakspecialist is een kwestie van mentaliteit. Duidelijke communicatie, no-nonse uitstraling en betrouwbaar partner zijn. Dat is waar het het bij ons om draait. Verkoelen is met name betrokken bij grotere projecten. We werken veel samen met en voor overheidsinstanties, projectontwikkelaars, woningcorporaties, zorginstellingen en particuliere onroerend goed beheerders. Naast landelijke projecten vindt u ‘onze daken’ ruimschoots in Limburg en Brabant.  
 
Duurzaam en Energiebesparende oplossingen  
 
Het dak is één van de meest voor de hand liggende manieren om zuinig om te gaan met het milieu. Als projectontwikkelaar, woningcorporatie of anderszins gelieerde partijen in de bouwwereld is er een ongeschreven regel van maatschappelijk verantwoord ondernemen, daar waar het mogelijk is. Het gebruik van duurzame materialen, optimaal gebruik van oppervlaktes, slimme combinaties van ruimten en het gebruik van energiebronnen die de natuur ons biedt. Als innovator is Verkoelen Dakdekkers hier al geruime tijd mee bezig. In nauwe samenwerking met het NDA ( Nederlandse Dakdekkers Associatie) zorgt Verkoelen dat ze voorop loopt als het gaat om de ontwikkeling en gebruik van duurzame materialen in daken die het milieu zo min mogelijk belasten. 
 
De zogenaamde gebruiksdaken zijn van nu en de toekomst. Denk aan energiesparende daken, het zonnepanelen dak, het groene dak, kortom alle manieren van duurzaam bouwen. Vaak is het vanuit overheidsbepalingen of gemeentelijke bepalingen mogelijk om voor deze duurzame daken subsidie te verkrijgen. Enkele concrete voorbeelden van gebruiksdaken zijn:  
 
• Groen daken 
• Recreatiedaken 
• Energiedak 
• Parkeerdak 
• Terrasdak 
 
Op het dak van het bedrijfspand zal een DonQi Urban Windmill worden geplaatst. 
 
Verkoelen Weert heeft inmiddels ruim ervaring met duurzame toepassingen op gebouwen en wordt regelmatig ingeschakeld als adviseur bij (grote) bouwprojecten of als specialistisch partner van projectontwikkelaars en overheidsinstanties. Door de nauwe samenwerking met het NDA (Nederlandse Dakdekkers Associatie), waarbij de achttien grootste dakdekkerbedrijven in Nederland zijn aangesloten, is er voortdurende uitwisseling van kennis en ervaring en worden succesvol grote projecten en bouwondersteunende disciplines uitgevoerd.

Specialiteit
  • Dakplaten  
  • Gevelbekleding