Zonnepanelen
Veenman Solar in
Wateringen
<<=Terug naar plaats Wateringen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Veenman Solar
's-Gravenzandseweg 62 /E
2291PE Wateringen

tel: 0174-388295

Extra informatie

Veenman Solar, is erkend “deskundig zonnestroom-installateur”.   
Als een van de eersten in Nederland heeft Veenman Solar de certificaten voor deskundig zonnestroom-installateur. Er is een Europese richtlijn die zegt dat op termijn alle installatiewerk aan zonne-energiesystemen wordt uitgevoerd door gecertificeerde installateurs. Een erkend zonnestroom-installateur geeft de opdrachtgever de zekerheid van een juiste kwaliteitsborging voor zijn zonnestroom-installatie. 
 
Het ministerie van Economische Zaken gaat de opdrachtgevers wijzen op het belang van de keuze voor een erkende en gecertificeerde zonnestroom-installateur. 
 
Samen met Uneto-VNI, OTIB en BDA Dak- en Gevelopleidingen is er een certificeringsstructuur ontwikkeld waarbij er strenge eisen aan de vakbekwaamheid worden gesteld. 
 
De volgende certificaten zijn opgenomen in de certificering. 
 
1.Certificaat Zonne-energie, vakdiscipline “Ontwerp zonnestroomsystemen” 
2.Certificaat Zonne-energie, vakdiscipline “Bouwkundige montage zonne-energiesystemen” 
3.Certificaat Zonne-energie, vakdiscipline “Installeren van zonnestroomsystemen” 
 
In het register van de SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) kunt u de erkende bedrijven vinden onder de vakdiscipline EVI zonnestroom PV. 
 
Waarom zonne-energie? 
 
Met zonnepanelen bespaart u flink op uw energie rekening. Het is slechts een éénmalige investering die u de komende 30 jaar financieel voordeel levert. Met een terugverdientijd tussen de 7 en 10 jaar heeft u nog zo’n ruim 20 jaar winst. Zonnepanelen helpen uw energierekening te verlagen en reduceren ook de uitstoot van CO2. 
 
Het is een duurzame investering voor een beter milieu. 
 
Veenman Solar is ervaren op het gebied van elektrische zonne-energie. Wij leveren en installeren complete zonnepaneelsystemen op maat met uiterste precisie. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de geldende normen en certificeringen. Door uw zonnepaneelsysteem te laten installeren door Veenman Solar bereikt u een optimale energiebesparing. Wij bekijken, wanneer u dat wenst, uw dak op locatie voor een optimaal ontwerp en zo kunt u maximaal besparen op uw energiekosten. 
 
Bent u geïnteresseerd en wilt u ook optimale winst behalen met behulp van een zonnepaneelsysteem, neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. 
 
Bij Veenman Solar zijn onze diensten verdeeld in drie service niveaus. Als eerste mogelijkheid kunt u kiezen voor het totale installatiepakket, waarbij het gehele proces wordt uitgevoerd door Veenman Solar. Dit proces wat zal starten bij het ontwerp van de installatie tot aan de oplevering hiervan zal in handen zijn van Veenman Solar. Uw wensen worden met precisie en professionaliteit uitgevoerd waardoor de toekomstige besparing optimaal zal zijn. Een tweede mogelijkheid is het begeleidingspakket, deze optie stelt u in staat om zelf de montage van de zonnepanelen uit te voeren met een door Veenman Solar samengesteld maatwerkpakket. De precieze inhoud van dit maatwerkpakket zal onder de optie begeleidingspakket verder worden gespecificeerd. Als laatste kunt u uw benodigde materialen bestellen bij Veenman Solar. Dit valt onder het leverpakket. Een totale installatie of losse onderdelen kunnen zonder probleem besteld worden. Hieronder zullen de verschillende mogelijkheden nader omschreven worden. 
 
Veenman Solar neemt al uw zorgen uit handen door het verrichten van de ‘totale installatie’ van uw zonnepanelen. Om tot uw optimale installatie te komen met de snelste terugverdientijd is installeren niet genoeg. Een goed ontwerp als uitgangspunt en de na controle zijn van essentieel belang. Veenman Solar biedt u een compleet ‘totaal installatiepakket’ met de volgende punten:  
 
- Ontwerpen van uw installatie. 
- Montage dakconstructie. 
- Plaatsen zonnepanelen. 
- Bekabeling zonnepanelen. 
- Montage van de omvormer. 
- Zonnepanelen koppelen aan de omvormer. 
- Omvormer aansluiten op het elektriciteitsnet. 
- Inbedrijfstellen van de ‘totaal installatie’. 
- Uitleg over de installatie. 
- Capaciteit controle. 
- Volledige garantie. 
- Subsidie aanvraag. 
 
Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.  
 
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform de geldende normen en installatie specificaties van de leveranciers.