Zonnepanelen
Bouwbedrijf Joh. van Duin in
Warmenhuizen
<<=Terug naar plaats Warmenhuizen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf Joh. van Duin
Dergmeerweg 27
1749VA Warmenhuizen

tel: 0226 391615

Extra informatie

Kwaliteit voor een eerlijke prijs   
U zoekt een bouwbedrijf van kwaliteit, met persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid. Dan bent u bij Bouwbedrijf Joh. van Duin aan het goede adres. Wij werken met degelijk materiaal, werken accuraat en we beloven wat we zeggen.  
 
Onze disciplines:  
 
• Nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden (hallen) 
• Verbouw en renovatie 
• Plaatsen van dakkapellen in 1 dag* 
*In de werkplaats maken wij de dakkapel, met een kraan plaatsen wij deze op uw huis.  
Onderaannemer 
 
Wij werken ook als aannemer met een vast team van vakkundige onderaannemers.Heeft u bijzondere ideeën? Onze huisarchitect maakt voor u een tekening op maat! 
 
 
Groen bedrijf 
 
Bouwbedrijf Joh. van Duin is in 1995 opgericht en richt zich sinds die tijd al op duurzaamheid.Wij gebruiken hout met het FSC-keurmerk en recyclen ons afval. Ook verwarmen wij ons water met zonnecollectoren en wekken stroom op met zonnepanelen. Wij zijn dus een groen bedrijf, met oog voor de toekomst.