Zonnepanelen
Bouwkeurgroep BV in
Vorden
<<=Terug naar plaats Vorden

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwkeurgroep BV
Dienstenweg 11
7251 KP Vorden

tel: 0575-743006

Extra informatie

Onafhankelijk en dynamisch   
Bouwkeur Groep BV is een onafhankelijk dynamisch bedrijf gevestigd te Heeten. Door een jarenlange ervaring en bewezen vakkundigheid, kunnen wij u optimaal van dienst zijn op het gebied van keuringen en adviezen in heel Nederland. 
 
Focus op zonnepanelen 
 
Bouwkeur Groep BV levert kwalitatief hoogwaardige en betaalbare zonnepanelen aan particulieren en bedrijven die flink willen besparen op hun energierekening. Door de zon als energiebron te gebruiken, word je onafhankelijk van energiebedrijven. 
 
Bouwkeur Groep BV heeft in deze nieuwe markt al ruime ervaring op gebied van zonnepanelen en biedt deskundig advies over de beste oplossing voor iedere situatie. Ook nemen wij op alle mogelijke manieren de zorg uit uw handen. Wij regelen een subsidieaanvraag en monteren en installeren vakkundig uw panelen. 
 
Wij importeren de zonnepanelen rechtstreeks, dus zonder tussenkomst van distributeurs. Hierdoor kunnen wij tegen een zeer goede prijs kwaliteit verhouding leveren. De lage aanschafprijs draagt bij aan een snellere terugverdienperiode. Uiteraard bent u na aanschaf van zonnepanelen veel minder geld kwijt aan energierekeningen. 
 
Tevens kunt u bij Bouwkeur Groep BV terecht voor energielabels, maatwerkadviezen, asbestinventarisaties, beveiligingsscans, thermografie, legionella en NEN 3140 keuringen. 
 
Bouwkeur Groep is BRL gecertificeerd in zowel EPA W als EPA U. Tevens zijn wij een erkend opleidingsbedrijf. Wij informeren u graag verder over onze dienstverlening, neem hiervoor contact met ons op of vul ons contactformulier in. Wij zullen hierna spoedig met u contact opnemen om de mogelijkheden van onze service met u te bespreken. 
 
Vanaf 1 januari 2008 moet bij bouw, verkoop en verhuur van een gebouw op het moment van transactie een energielabel (energieprestatiecertificaat) aanwezig zijn. Het energielabel is gebouwgebonden en geeft, op basis van een berekening, informatie over de hoeveelheid energie die bij gestandaardiseerd gebruik van dat gebouw nodig is. Het betreft gebouwgebonden energiegebruik voor verwarming, warmwatervoorziening, verlichting, ventilatie en koeling.  
 
Het energielabel is maximaal tien jaar geldig. Door het laten uitvoeren van een EPA-W advies krijgt u een goed inzicht in de mogelijkheden voor energiebesparing in uw woning. Bovendien krijgt u het energiekeurmerk dat met ingang van 1 januari 2008 verplicht is als u de woning wilt verkopen. 
 
Wilt u snel bepalen of u uw huis energiezuiniger kunt maken? Klik op de Energielabelverkenner om uw huidige energielabel van uw woning te bepalen. Met behulp van de Energiemaatregelverkenner kunt u globaal bepalen wat het effect van de verschillende maatregelen op uw energielabel en energieverbruik is. 
 
Laat de zon maar schijnen 
 
De zon geeft u letterlijk energie. Met zonnepanelen op het dak van uw huis kunt u zelf makkelijk stroom opwekken. Men noemt ze ook wel PV-panelen, naar het Engelse begrip Photo Voltaic energy. Het systeem maakt gebruik van de omzetting van licht naar spanning. Zonnestroompanelen zijn dus andere zonnepanelen dan collectoren van een zonneboiler. 
 
Zakelijk gebruik van zonnepanelen 
 
Heeft u als bedrijf interesse in zonnepanelen, dan informeren we u graag over de mogelijkheden en de fiscale voordelen. De Bouwkeur Groep heeft ervaring met grote zakelijke projecten en kan u hierin perfect adviseren. Neem contact met ons op. 
 
Zonnepanelen actie, goede prijs en vakkundige installatie. 
 
Op het gebied van zonnepanelen hebben wij complete pakketten samengesteld. De A-kwaliteit pakketten zijn uiterst scherp geprijsd. Deze pakketten bestaan uit de zonnepanelen, omvormers, bekabeling en de montageconstructie voor een schuin dak. De genoemde prijzen zijn inclusief advies, installatie en aansluiting* ( wij verwijzen u hiervoor naar de onderstaande montagevoorwaarden )