Zonnepanelen
Firma Freek van Os in
Voorschoten
<<=Terug naar plaats Voorschoten

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Firma Freek van Os
Leidseweg 253 A1
2253 JA Voorschoten

tel: 071 5763559

Extra informatie

Freek van Os: Weet wat water is   
Firma Freek van Os uit Voorschoten is al meer dan 35 jaar dé vakman in totaalinstallatie. Wij zijn gespecialiseerd in verstoppingen, rioleringen, daken en dakgoten, zonnepanelen, energiezuinige gas-, water- en cv-installaties en het oplossen van lekkages. Bekijk ons op facebookpagina voor lopende en gerealiseerde projecten.  
 
Wij werken volgens de laatste technische ontwikkelingen met de focus op energiebesparing en duurzaamheid. Betrouwbare en deskundige topservice gegarandeerd! Uw loodgieter Firma Freek van Os werkt in Voorschoten en wijde omgeving (Bollenstreek, Sassenheim, Zoeterwoude, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Katwijk, Leiden, Leiderdorp).  
 
Thuis of op kantoor energie besparen? Firma Freek van Os helpt u graag! Duurzame oplossingen staan bij ons al jaren centraal. 
 
Energie besparen kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van duurzame energie (zon, wind, aardwarmte). Door zuinige apparatuur aan te schaffen (hr-ketels, ltv-radiatoren). En door bewuster om te gaan met energieverbruik (korter douchen, thermostaat lager instellen). 
 
Wij adviseren u bij het maken van energiebesparende keuzes en denken met u mee over de optimale combinatie van maatregelen in uw huis, bedrijf, kantoor of school. Ook kunnen we een inschatting maken van de kosten en besparingen van oplossingen. 
 
Firma Freek van Os is EPA-gecertificeerd. 
 
Tip: de overheid stimuleert duurzame maatregelen met subsidies. Op www.energiesubsidiewijzer.nl ziet u wat de mogelijkheden zijn.