Zonnepanelen
Eco Pro BV in
Voerendaal
<<=Terug naar plaats Voerendaal

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Eco Pro BV
Lindelaufer Gewande 31
6367 AZ Voerendaal

tel: (0)45 5622721

Extra informatie

Eco Pro is uw specialist op het gebied van zonnepanelen en energiebesparing.    
Energie besparen, duurzaam opwekken en efficiënt verbruiken! 
Wij laten graag zien hoe iedere Nederlander: 
 
- Energieverspilling kan voorkomen 
- Zelf duurzame energie kan opwekken 
- Efficiënt om kan gaan met duurzame energie 
 
Wij willen een bron van kennis en inspiratie zijn voor consumenten die zelf duurzame energie willen opwekken, of energie willen besparen. In onze webwinkels vindt u honderden producten die hieraan bijdragen, maar ook duizenden productbeoordelingen van klanten die hun ervaringen met u delen. 
 
Onze producten 
 
Zonnepanelen 
 
Eco Pro is sinds 2007 specialist in energiebesparende producten, waaronder zonnepanelen. Vele klanten door heel Nederland kozen al voor de sterke punten van Eco Pro: prijs, kwaliteit, kennis en service! 
 
Beste prijs/ kwaliteit verhouding 
 
Door onze unieke werkwijze kunnen wij de bekende A-Merken altijd tegen de scherpste prijzen leveren. Wij geloven niet in collectieve inkoopacties en (zogenaamd) grote kortingen. Wij geven altijd onze beste prijs, aan iedereen. 
 
Technische kennis en goede adviezen 
 
Met een degelijke technische achtergrond en meer dan 5 jaar solar- ervaring kunt u rekenen op een goede adviezen. Wij beschikken over alle hulpmiddelen om uw situatie goed in kaart te brengen en een advies op maat af te leveren. 
 
Servicegerichte houding 
 
Een tevreden klant staat al sinds de start van ons bedrijf boven alles. Niet voor niets werd onze webwinkel Bespaarbazaar.nl 3 jaar op rij verkozen tot beste webwinkel van Nederland op de Nationale Thuiswinkel Awards. Op onze website vindt u veel referenties van onze klanten. 
 
Energiebesparende producten 
 
Energie die u niet verbruikt hoeft u ook niet op te wekken met zonnepanelen. Daarom leveren wij inmiddels meer dan 850 slimme energiebesparende producten. 
 
Onder een slim bespaarproduct verstaan wij een betaalbaar product waarmee u veel energie en kosten kunt besparen, zonder daarbij in te leveren op comfort. Onze producten verdient u doorgaans binnen een jaar terug. 
 
Wij vinden het ook belangrijk dat: 
 
- Een product op een eerlijke manier geproduceerd is, met respect voor Mens en Milieu. 
- Rekening is gehouden met de herbruikbaarheid na einde levensduur. 
- Het product op milieuvriendelijke wijze verpakt is. 
 
Op gebied van duurzaamheid proberen we onze eigen bedrijfsprocessen continu te verbeteren, zodat de belasting op het milieu minimaal blijft. Onze pakketten worden bijvoorbeeld CO2 neutraal verzonden door PostNL. 
 
BespaarBazaar.nl is ook groen gemaakt door de CO2 uitstoot voor hosting van de site te compenseren via Cleanbits.