Zonnepanelen
ZonLed in
Veenendaal
<<=Terug naar plaats Veenendaal

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

ZonLed
Turbinestraat 20
3903LW Veenendaal

tel: 0318 555470

Extra informatie

Bespaar energie met zonnepanelen en LED verlichting   
ZonLed is een Nederlands bedrijf uit Veenendaal waar u terecht kunt voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen en LED verlichting. 
 
Zonnepanelen 
 
Sinds september 2009 leveren en installeren wij zonnepanelen. in België en Nederland voor zowel particulieren als bedrijven en overheden. Wij hebben ruime ervaring met verschillende soorten zonnepanelen en installatiesystemen. Wij verkopen uitsluitend zonnepanelen van A-kwaliteit met SMA omvormers. 
 
Met de aanschaf van zonnepanelen helpt u niet alleen uzelf door het verlagen van uw energierekening, maar levert u door het opwekken van groene stroom ook een belangrijke bijdrage aan het behoud van ons milieu. 
 
LED verlichting 
 
Een volgende energiebesparende maatregel die u als particulier of bedrijf kunt nemen is het overstappen naar LED verlichting. LED verlichting heeft sinds het verschijnen van de eerste LED lampen een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Nu is iedere bestaande lamp (zowel voor particuliere als bedrijfsmatige toepassing) te vervangen door een LED lamp in verschillende lichttonen (warm wit, daglicht, koud wit), dimbaar en niet dimbaar. 
 
Wij bieden LED verlichting aan met zeer hoge prestaties, een goede kwaliteit en uitstekende betrouwbaarheid. Onze producten voldoen aan de strengste internationale normen en garanderen u een optimale opbrengst. 
 
U kunt bij ons een offerte op maat aanvragen. Ook kan onze vertegenwoordiger u bezoeken om met u uw wensen door te spreken en de situatie ter plekke te bekijken. Klik hier om een afspraak te maken. Voor prijzen van zonnepanelen en LED verlichting en de besparing die u dit oplevert per jaar kunt u ons bellen of onze webshop bekijken. 
 
Algemene informatie over zonnepanelen 
 
Wat zijn de voordelen van zonnepanelen? 
 
•Zonne energie is schoon en onbeperkt voorhanden. 
•Verlaging van uw energierekening (soms tot alleen nog administratieve kosten). 
•U bouwt mee aan een groene toekomst. 
•Sinds 2 juli 2012 is het mogelijk om subsidie aan te vragen op de aankoop van uw zonnepanelen en het benodigde installatiemateriaal. Lees hierover meer in het hoofdstuk subsidie. 
•Lokale overheden geven soms subsidies voor de aanschaf van zonnepanelen. Lees hierover meer in het hoofdstuk subsidie of neem hiervoor contact op met uw eigen gemeente. 
 
Hoe werkt een zonnepaneel installatie? 
 
•Zonnepanelen zetten licht om in elektriciteit. 
•Een installatie bestaat uit de zonnepanelen zelf, een montagesysteem om de panelen op het dak te bevestigen, bekabeling en minstens één omvormer. 
•De afzonderlijke zonnepanelen worden aan elkaar gekoppeld met solarkabel. De zo opgewekte gelijkstroom wordt naar de omvormer geleid, die is aangesloten op uw meterkast. De omvormer zet de gelijkstroom om in de bruikbare wisselstroom. 
•Na de productiemeting kan de opgewekte elektriciteit ter plaatse verbruikt worden door uw elektrische apparatuur en verlichting. Overtollige stroom wordt naar het net gestuurd. 
•’s Nachts, op donkere dagen of op momenten dat u veel verbruikt, gebruikt u indien nodig ook nog stroom van het net. De stroom die van en naar het net gaat, wordt geregistreerd door de (slimme) meter in uw meterkast. 
•Zonnepanelen dienen bij voorkeur geplaatst te worden op het zuiden met een hellingshoek van het dak van 30-45°. Maar ook bij een dakligging op het zuidoosten of zuidwesten geven de panelen een uitstekend rendement. Bij een dakligging pal op het oosten of westen is de opbrengst minder (15% minder opbrengst). Plaatsing van zonnepanelen op het noorden raden wij af omdat de terugverdientijd van de installatie dan wel heel lang wordt. 
In de offerte die u van ons krijgt, berekenen wij de opbrengst van de zonnepanelen op basis van uw eigen situatie (dakligging en hellingshoek). 
•Zonnepanelen dienen zo geplaatst te worden dat ze geen schaduw vangen. Zelfs lichte schaduw op de zonnepanelen moet bij voorkeur vermeden worden.