Zonnepanelen
Botermans Elektrotechniek BV in
Valkenburg
<<=Terug naar plaats Valkenburg

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Botermans Elektrotechniek BV
Hoofdstraat 75 /A
2235CD Valkenburg

tel: 071-4074897

Extra informatie

Botermans, voor al uw elektrotechnische installaties   
Botermans Elektrotechniek is een technisch installatiebedrijf uit Valkenburg (Zuid-Holland). Sinds de oprichting in 1971 is Botermans uitgegroeid tot een professioneel- en ervaren installatiebedrijf met meer dan 20 gediplomeerde monteurs. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van diverse elektrotechnische installaties en realiseren projecten voor nieuwbouw en bestaande bouw; zowel voor bedrijven en particulieren. 
 
U kunt bij ons terecht voor advies, aanleg en onderhoud van: 
 
◾lichtinstallaties en krachtinstallaties; 
◾domotica; 
◾noodverlichting; 
◾brandmelding; 
◾inbraakpreventie; 
◾communicatienetwerken; 
◾storingsdienst; 
◾keuringen; 
◾zonnepanelen. 
 
Servicegericht 
 
Onze storingsdienst staat 24 uur per dag en 7 dagen per week stand-by om u te helpen met storingen. 
 
Klantgericht 
 
Meedenken is onze kracht. Botermans hecht veel waarde aan persoonlijk contact met de klant. U maakt in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar en wij geven gericht advies. 
 
Vakkundig 
 
Wie kiest voor Botermans, kiest voor een erkend en vakkundig installateur. Onze monteurs houden door scholing hun vakkennis bij en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de elektrotechniek. Natuurlijk beschikken wij over de betreffende certificering voor de verschillende werkgebieden. Wij zijn ISO-gecertificeerd. Onze eigen keurmeesters verrichten NEN 3140-keuringen voor woonhuizen en ons bedrijf is gecertificeerd door het Nationaal Centrum Preventie (NCP). Ook zijn wij aangesloten bij de onze brancheorganisatie UNETO-VNI.

Specialiteit
  • Aarding  
  • Bliksembeveiliging  
  • Brandmeldinstallatie  
  • Datanetwerk 
  • Elektrische installatie  
  • Telefooncentrale  
  • Verlichting