Zonnepanelen
Jansen Technisch Expert in
Uithuizen
<<=Terug naar plaats Uithuizen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Jansen Technisch Expert
Hogelandsterstraat 1
9981GD Uithuizen

tel: 0595-431650

Extra informatie

Technisch Expert Jansen bv is een totaal installatiebedrijf voor elektra -, gas -, water - en cv installaties voor particulier, woningbouw en utiliteitswerken. Het bedrijf is in mei 1945 opgericht door de heer H. Jansen als smidsbedrijf die zich vooral bezig hield met landbouwwerktuigen, constructiewerken, haarden, kachels, land - en tuinbouwgereedschappen. Het bedrijf was toen gevestigd in Usquert.   
In 1969 zette de heer J.P. Jansen het bedrijf van zijn vader voort. In 1970 werden de erkenningen verkregen van gas, water en cv, waardoor het mogelijk werd installatiewerken te gaan verzorgen. In 1975 is de erkenning voor elektrotechniek behaald, waardoor het bedrijf een totaal installatiebedrijf werd. In 1980 is het bedrijf verhuisd van Usquert naar Uithuizen in het pand waar het thans is gevestigd. 1985 werd het installatiebedrijf uitgebreid met een winkel in wit en bruingoed onder de Expert vlag. Het bedrijf bestond in de aanvangfase uit drie medewerkers en is in de loop van de tijd uitgegroeid tot en bedrijf met 20 medewerkers. 
 
In de nazomer van 2010 heeft Jansen behoorlijk verbouwd. Zo is de Expert winkel helemaal vernieuwd en is er een heus duurzaamheidscentrum ingericht. Technisch Expert Jansen gaat met de tijd mee! 
 
DIENSTEN 
 
Dankzij onze jarenlange ervaring en het voortdurend laten certificeren van onze diensten zijn wij uw specialist op het gebied van sanitair, verwarming, verkoeling, energie besparing en loodgieterswerk. 
 
Of u nu op zoek bent naar een nieuwe badkamer, uw CV ketel die aan vervanging toe is of uw bedrijfspand moet worden voorzien van een klimaatbeheersingsysteem, bij Technisch Expert Jansen bent u aan het juiste adres. 
 
Wij staan u graag te woord om u verder te informeren of om een passende offerte op te stellen. 
 
SERVICE 
 
Naast een groot assortiment aan topproducten, staat ook een hoogstaande service voorop. Zo hebben we een eigen service en onderhoudsdienst voor cv ketels. Wij sluiten service en onderhoudscontracten voor cv ketels af.  
 
Een geregelde 24 uurs storingsdienst verzekerd u van snelle en vakkundig herstel wanneer uw cv ketel in storing staat. Ook weten we alles van subsidies, fiscaliteiten en maatwerkadviezen. 
 
DUURZAME ENERGIE 
 
Duurzaam is het modewoord van de laatste jaren. Alles moet groener, zuiniger en milieuvriendelijker. Fossiele brandstoffen raken op, het klimaat verandert en de zorgen over het milieu nemen toe. Regeringen en deskundigen pleiten voor stimuleren, ontwikkelen en gebruiken van duurzame energie. Sommige vinden dat we moeten 'consuminderen'; de kachel bijvoorbeeld een paar graden lager of korter douchen. 
 
Technisch Expert Jansen biedt een ruim assortiment duurzame producten, welke u kunt combineren met uw bestaande installatie. Denkt u hierbij aan: zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en uw boerderij verwarmen met behulp van de vrijgekomen warmte van het koelen van de melk! 
 
Technisch Expert Jansen is de specialist in innovatie, duurzame oplossingen en producten voor zowel de zakelijke markt als voor consumenten. 
 
ZONNEPANELEN 
 
Zonnepanelen of PV (PhotoVoltaics) panelen worden gebruikt om zonlicht om te zetten naar elektriciteit. Door meerdere panelen te plaatsen is het mogelijk uw volledige elektriciteitsverbruik zelf op te wekken. Hoeveel panelen dit zijn is afhankelijk van uw jaarlijkse verbruik. 
 
DAK 
 
Het is naast het elektriciteitsverbruik belangrijk rekening te houden met het dak wanneer de hoeveelheid panelen wordt bepaald. Wanneer het een schuin dak betreft is de meest ideale ligging pal zuid. Zo schijnt de zon gedurende de hele dag op de panelen. 
 
Bij een plat dak worden de panelen op een frame geplaatst en naar het zuiden gericht. Om ervoor te zorgen dat de panelen geen schaduw op elkaar werpen wordt er ruimte tussen de panelen gelaten. 
 
OMVORMER 
 
De elektriciteit die door de panelen wordt opgewekt, moet door een omvormer (of inverter) om geschikt te worden gemaakt voor gebruik. Deze omvormer hangt dicht bij de panelen, bijvoorbeeld op zolder. 
 
TERUG LEVEREN 
 
Van de omvormer wordt de elektriciteit verdeeld in de meterkast. Hier gaat een deel direct de woning in, het 'overschot' gaat het elektriciteitsnet in. Dit wordt geregistreerd door een teruglevermeter. Wanneer deze niet aanwezig is zal de netbeheerder deze meter komen plaatsen. Bij de jaarafrekening zal de energieleverancier het gebruik en het terggeleverde deel verrekenen; het zogenaamde salderen. 
 
En dankzij onze goede inkoop kunnen we onze producten aanbieden met een prima prijsstelling. De markt voor zonne-energie is voortdurend in beweging. Staat u op het punt om een PV-systeem aanschaffen? Neem contact op of vraag een offerte aan! 
 
Profiteer nu van de 6% btw regeling op de montage van zonnepanelen!