Zonnepanelen
GRUUN in
Udenhout
<<=Terug naar plaats Udenhout

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

GRUUN
van Heeswijkstraat 24
5071 CV Udenhout

tel: (0)13 7851101

Extra informatie

Een Brabants familiebedrijf dat maatwerk levert voor een gunstige prijs:   
Wij leveren niet alleen het systeem wat het beste bij u past, wij installeren het ook. Klantvriendelijkheid en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel.  
 
U kunt dan ook rekenen op een goede prijs/kwaliteit verhouding van uw zonnepanelen of zonneboiler, direct contact met ons en goede nazorg.Wij zoeken altijd naar de voor u meest gunstige oplossing. De hoofdmoot van GRUUN is de verkoop en het plaatsen van zonne energie installaties. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor zonneboilers, kleine windmolens en bio massa CV's. 
 
LET OP: u kunt uw BTW terug krijgen als u zonnepanelen aanschaft. Klik hier om de meest gestelde vragen te downloaden, een document van de rijksoverheid. 
 
U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze site of per e-mail/ telefoon wanneer u: 
 
Meer informatie wilt over Gruun 
 
Een vrijblijvende offerte wilt laten opmaken 
 
Een persoonlijk advies wenst over duurzame installaties en/of energiebesparing in -en om het huis 
 
Service en/of onderhoud wenst aan uw installatie 
 
Particulier of zakelijk op zoek bent naar een betrouwbaar installatiebedrijf met kennis van zaken 
 
 
Visie 
 
Persoonlijke service: 
 
GRUUN is werkzaam binnen de eigen regio: d.w.z. voornamelijk Midden Brabant. 
 
We vinden een persoonlijke benadering naar de klant belangrijk. 
 
We beseffen dat een zonnepaneelinstallatie een hele stap is voor veel mensen.  
 
Niet alleen daarom hanteren we deze visie, we vinden het zelf ook een erg prettige manier van werken. 
 
Je deelt een oprechte interesse met de klant en dat leidt vaak tot leuke contacten. 
 
 
Garantie: 
 
Klanten kunnen rekenen op goede zorg, ook als de installatie er eenmaal ligt. 
 
Naast de reguliere productgaranties op het materiaal geven wij dan ook 2 jaar garantie op de montage. 
 
 
Prijs: 
 
Wij vinden dat zulke service in combinatie met gedegen en getest materiaal niet per definitie duur hoeft te zijn. 
 
Door lage overheadkosten en goede inkoopkanalen, kunnen we gunstige prijzen hanteren. 
 
 
Esthetiek:  
 
Wij vinden het belangrijk dat een installatie mooi op een dak ligt. Hier besteden we aandacht aan, wij zoeken zorgvuldig naar een mooie ‘lay out' .  
 
Daarnaast werken wij de installatie netjes af. Liefst zien we geen montagemateriaal meer zitten, zoals randjes en uitstekende railsen.  
 
Wat is een zonnepaneel eigenlijk? 
 
Zonnepanelen zijn opgebouwd uit zonnecellen, die het zonlicht opvangen en d.m.v. een bijbehorende omvormer omzetten in bruikbare elektriciteit. Je kunt de opgewekte elektriciteit  
 
• direct gebruiken • in een accu opslaan • aan het stroomnet leveren 
 
Als het zonnepaneel elektriciteit levert aan het stroomnet, noemen we dat een netgekoppeld systeem. In Nederland wordt dat systeem het meest gebruikt. Als je zonnepaneel meer elektriciteit opwekt dan je verbruik is, houd je elektriciteit over. Je levert deze elektriciteit terug aan het net, waarvoor je een vergoeding krijgt van je energieleverancier. De elektriciteitsmeter loopt terug zolang in huis minder elektriciteit wordt gebruikt dan de panelen leveren, zo ga je flink besparen. 
 
Zo'n systeem bestaat uit zonnepanelen, een omvormer en montagemateriaal (om het geheel op een veilige wijze op het dak of in een veld te monteren).  
 
 
Welke soorten panelen zijn er? 
 
Er zijn twee soorten kristallijne zonnecellen: de monokristallijne en de polykristallijne zonnecellen. Ze zijn anders gemaakt en er is een duidelijk verschil in uiterlijk. Er bestaat ook een dunne-film zonnepaneel.  
 
Monokristallijn 
 
De zonnecellen in een monokristallijn zonnepaneel bestaan uit één kristal. De oppervlakte van monokristallijne zonnecellen is egaal zwart en heeft geordende elektroden.  
 
Polykristallijn 
 
De zonnecellen in een polykristallijn zonnepaneel bestaan uit een meerdere grove kristallen. Een polykristallijne zonnecel vertoont een soort gebroken schervenpatroon. 
 
Amorf 
 
Amorf silicium wordt gebruikt in het dunne-film zonnepaneel. Omdat amorfe zonnepanelen geen kristallen bevatten, zijn ze zeer buigzaam. 
 
Nieuwe generatie zonnepanelen 
 
Nieuwe generatie modules 'Made in Germany' 
 
Elegant. Robuust. Duurzaam. 
 
De nieuwe Vision zonnepanelen wordt de nieuwe standaard. Zonnepanelen van de Vision serie zijn namelijk veel robuuster, waardoor ze uitstekend uitgerust zijn tegen alle soorten slijtage en omgevingscondities. Het resultaat: meer betrouwbaarheid vanaf dag één en tot 33 procent toename van de levensduur van het product. En deze modules zien er nog mooi uit ook: het ontwerp is zeer geavanceerd, waardoor deze zonnepanelen een elegante toevoeging zijn voor elk gebouw. Bovendien garandeerd onze leverancier de prestaties van het glas-glas zonnepaneel met een toonaangevende garantie. 
 
Beste stabiliteit in opbrengst. Zelfs onder extreme omstandigheden. 
 
Vocht, koude temperaturen en andere barre weersomstandigheden en milieu-omstandigheden kunnen drastisch invloed hebben op de prestaties van uw zonnepanelen. Centrosolar Vision zonnepanelen tonen uitstekende prestaties, zelfs onder de meest extreme omstandigheden, en zorgen voor stabiele rendementen op de lange termijn. 
 
Meer veiligheid. Gegarandeerd 25% hogere opbrengst en een productgarantie tot 100% langer. 
 
Nieuwbouw en dakvervangende- of indaksystemen 
 
Wanneer u toe bent aan een nieuw (geïsoleerd) dak en dat dak graag voorziet van zonnepanelen, is een geheel dakvervangend- of indaksysteem wellicht iets voor u. 
 
MECOSPAN: 
 
De totaaloplossing van Mecospan is een op maat gemaakt dak waarbij zowel onderdak, isolatie (isolatiewaarde; R-waarde 3.85), dak, als panelen zijn geïntegreerd. Door de unieke bevestigingsmethode heeft het dak een uniform uitzicht en zijn de panelen bijna niet te onderscheiden. 
 
De mecospan is leverbaar met zowel thermische als photovoltaïsche panelen. 
 
Ideaal voor: 
 
•nieuwbouw  
•verbouwingen 
•renovaties bij bijv. asbest vervangen 
•wanneer u zonnepanelen op uw dak niet mooi vindt 
 
Mecospan dak: 
 
STAFIER: 
 
Het Stafier systeem is en dakpanvervangend systeem.  
 
Dat wil zeggen dat er een rij dakpannen uit gehaald wordt, welke vervangen worden door een rechthoekig zonnepaneel wat de dakpanlijnen niet onderbreekt. Dit geeft een rustig beeld, mede doordat het paneel voorzien is van speciaal gehard antireflectie-glas wat een hinderlijke schittering tegengaat. 
 
* De basis van de module is opgebouwd uit hoogwaardige aluminium delen die bovendien op kleur worden gebracht. 
 
* De constante individuele ventilatie en luchtcirculatie (gepatenteerd) voorkomt dat er energie verloren gaat door stijging van de temperatuur onder de panelen. Dit verlengt ook de levensduur van de module. 
 
Wij hebben het Stafier systeem op de Unentse Mert 2013 gepresenteerd. Vele belangstellenden hebben er met bewondering naar gekeken. Zie onderstaande foto's.