Zonnepanelen
RW Solar BV in
Uden
<<=Terug naar plaats Uden

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

RW Solar BV
Groenendal 7 /B
5405AS Uden

tel: 0413 246596

Extra informatie

Welkom bij RW Solar: Zonne-energie voor U!   
RW Solar is een van de grootste leveranciers van zonnepanelen van de Benelux. Vanuit de vestigingen in Uden, Turnhout en Kleve levert RW Solar zonnepanelen aan Nederland, België en Duitsland. Bij RW solar hebben wij pakketten die geschikt zijn voor bedrijven, maar ook voor particulieren is er sprake van vele lucratieve oplossingen op het gebied van zonne-energie.  
 
Namens RW Solar willen wij dan ook onderstrepen dat het gebruik van zonnepanelen voor eenieder interessant is. Enerzijds omdat u op deze manier bijdraagt aan een duurzamer milieu, maar ook omdat het relatief kleine investering betreft, waarbij een hoog rendement behaald wordt. Zo is de terugverdienperiode vaak niet langer dan 8 jaar, terwijl op de zonnepanelen van RW Solar maar liefst 25 jaar garantie zit.  
 
Wanneer u vragen heeft over de toepassing van zonnepanelen in uw situatie, of wanneer u hulp nodig heeft bij het aanvragen van subsidie, kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Zonnepanelen zijn lucratief voor bedrijven, maar zeker ook voor particulieren. Zeker met de RW Solar compensatie voor de recent uitgeputte subsidie zult u merken dat u al op korte termijn uw investering terug verdient, om vervolgens honderden of duizenden euro's per jaar te verdienen. en zodra de prijzen voor 'ouderwetse' energie stijgen, is uw rendement alleen maar hoger.  
 
Timmers Elektrotechniek 
 
RW Solar behoort tot de bedrijfsgroep Timmers Elektrotechniek B.V. uit Uden. Dit elektrotechnisch bedrijf werd in 1954 opgericht en is in de breedste zin van het woord dé specialist in elektrotechnische installaties.  
 
Opdrachtgevers van Timmers Elektrotechniek zijn, evenals bij RW Solar, naast landelijke, provinciale en gemeentelijke overheden ook particulieren en ondernemingen uit zowel de industriële als de agrarische sektor.  
 
Zonne-energie 
 
Vanaf 2007 is Timmers Elektrotechniek ook actief op de markt van de PV zonne-energie onder de naam RW Solar. Uiteraard worden hierbij uitsluitend hoogwaardige producten toegepast zoals Suntech, Eging, Canadian Solar, Mastervolt en SMA. Dit betekent dat u een maximaal rendement kunt verwachten van de zonne panelen die u afneemt bij RW Solar.  
 
Kwaliteit en Service 
 
Onze kwaliteit, onze uitmuntende service en het feit dat wij onze relaties het complete pakket van subsidieaanvraag tot realisatie kunnen bieden, alsmede het aanmelden bij de betreffende instanties, heeft ons tot een veelgevraagd partner in zonnetechnologie gemaakt.  
 
Graag bieden wij ook u dit succesvolle concept aan en nodigen u uit onze site te bezoeken en ons uw wensen kenbaar te maken. Elke relatie benaderen wij op persoonlijke wijze en wij denken altijd met u mee. Die afspraak staat!