Zonnepanelen
All 4 Solar BV in
Swifterbant
<<=Terug naar plaats Swifterbant

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

All 4 Solar BV
Hondsdraf 102
8255KB Swifterbant

tel: 0321-323077

Extra informatie

Binnen All4Solar Venture BV is meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van duurzame energie. De focus van het bedrijf is gericht op het investeren in innovatieve producten, projecten of organisaties in samenwerking met andere private investeringsfondsen.   
Als onafhankelijke partij verlenen wij daarnaast advieswerkzaamheden op het gebied van duurzame energie technieken en systemen. In opdracht van bedrijven, energie bedrijven, investeringsfondsen worden technische beoordelingen en strategieën van nieuwe innovaties uitgevoerd. 
 
Innoveren betekent investeren. goede innovaties genereren -in de toekomst- geld, zorgen voor economische groei en zijn belangrijk voor het voortbestaan van ondernemingen. Ondernemers zijn daarom vaak op zoek naar financiering. Op dit moment is de vraag naar kapitaal vanuit het mkb groot maar de bankensector is terughoudend in het verstrekken van kredieten. All4Solar Venture BV heeft wel oog voor interessante investeringsmogelijkheden. 
 
De activiteiten binnen het bedrijf bestaan uit de volgende onderdelen: 
 
a. Participeren in andere ondernemingen 
b. Investeren in nieuwe innovaties, producten en projecten 
c. Adviseren over duurzame-energie, producten en systemen 
d. Offerte en productbeoordeling van duurzame installaties  
e. Projectmanagement voor zon- en windenergie projecten, nationaal en internationaal 
f. Inspektie en kwaliteitsbeoordeling van zonne-energie installaties, bouwkundig als elektrotechnisch 
 
Missie  
 
De missie van All4Solar Venture bv is om het energieverbruik met behulp van duurzame energie bronnen terug te dringen. Het afval of het rest afval dat geproduceerd wordt in de wereld weer te gebruiken en om te zetten in nieuwe grondstoffen, energie en/of water. Met de nieuwe grondstoffen of halffabricaten kunnen weer nieuwe producten worden gemaakt en met de opgewekte energie of de energie uit de productie processen direct weer te gebruiken met als doelstelling een zelfsupporting industrie en woningbouw met een positieve footprint.  
 
Visie 
 
De visie is om op basis van kennis van verschillende bedrijven en het toevoegen van innovatieve ontwikkelingen het rendement van de bedrijven te verhogen door samenwerking met andere bedrijven met andere technologieen. Door het grote netwerk van All4Solar Venture bv en het koppelen van kennis en technologieën en het samenvoegen van venture capital en private equity kunnen de doelstellingen in de missie worden gerealiseerd. 
 
 
Diensten 
 
Als onafhankelijke partij verlenen wij advieswerkzaamheden op het gebied van duurzame energie, -technieken en opslagsystemen. In opdracht van bedrijven, energiebedrijven en investeringsfondsen worden technische beoordelingen en business-strategieën van nieuwe innovaties uitgevoerd.  
 
De diensten die wij u kunnen bieden zijn: 
 
a. Participeren in ondernemingen 
b. Investeren in nieuwe innovaties, producten en projecten 
c. Adviseren over duurzame-energie, -producten en -systemen 
d. Offerte en productbeoordeling van duurzame energie installaties  
d. Projectmanagement voor zon- en windenergie projecten, nationaal en internationaal 
e. Inspektie en kwaliteitsbeoordeling van zonne-energie installaties bouwkundig en elektrotechnisch