Zonnepanelen
Heijnen E-Technologie BV in
Steenbergen
<<=Terug naar plaats Steenbergen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Heijnen E-Technologie BV
Prins Reinierstraat 18
4651 RZ Steenbergen

tel: 0167 - 544744

Extra informatie

Heijnen is de laatste jaren sterk gegroeid. Aan de ene kant loopt de detailhandel EP:Heijnen erg goed, aan de andere kant is daar het installatiebedrijf Heijnen-Stuij dat een bestendige groei heeft doorgemaakt.   
Waarschijnlijk vooral doordat er prestigieuze projecten op het gebied van utiliteit zijn gerealiseerd, een totaal pakket aan oplossingen geboden wordt en de kwaliteit gehandhaafd blijft; maar zeker omdat de medewerkers van Heijnen de klant centraal stellen. 
 
De medewerkers van Heijnen (we spreken liever over “samenwerkers”) hebben één missie: “een zo groot mogelijke klantentevredenheid”. 
 
Heel ons beleid (zowel in Heerle als in Steenbergen) is daarop ingesteld…  
 
Plannen voor de toekomst 
 
Ontwikkelingen staan niet stil. Ons bedrijf bevindt zich in een marktsegment waarin innovatie belangrijk is.  
 
Het eerste gedeelte ging over het “E “Center en de doelstellingen ervan, maar Heijnen-Stuij is intussen groter geworden. 
 
Want de detailhandel in Heerle is aanmerkelijk gegroeid en met de verwerving van het bedrijfsverzamelgebouw in Steenbergen heeft Heijnen er eigenlijk ook een onroerend goed-poot bijgekregen. 
 
Vandaar… 
 
Het infocenter zal dus steeds aangepast worden en voorzien van nieuwe snufjes. De flexibiliteit van deze ruimte is groot. 
 
Het E-Center genereert veel werk in vooral utiliteit. Hiermee bedoelen we winkels, kantoren, bedrijfshuisvestingen in het algemeen, auto-showroom's, etc. Dit zijn meestal projecten met een strakke planning die veel inzet eist van de monteurs. Groeiers zijn Veiligheid (NEN 3140,EVK), zonnepanelen, energiebesparing (wij zijn erkend EPA adviseur) en natuurlijk: satelliet. EP:Heijnen wil naast marktleider in satellietcommunicatie in de toekomst deze positie landelijk uitbouwen. Het niet nemen van risico's is waarschijnlijk het grootste risico dat je kunt nemen. 
 
Dit was het thema tijdens de opening van Steenbergen. Vandaar dat Silvia en René een strategische keuze willen maken voor hun bedrijf. 
 
Personeel 
 
Maar behalve de omgeving zijn de mensen binnen ons bedrijf het belangrijkste kapitaal. En daar hebben we het nog niet over gehad… 
 
De samenwerkers vormen een gemotiveerd team. Er wordt met de klant meegedacht en flexibiliteit staat hoog in het vaandel. 
 
Een veilige werkplek is van evident belang. Alle monteurs hebben VCA. Ook zijn er BHV'ers op ieder locatie aanwezig. 
 
Veiligheid is tegenwoordig een hot-item. Om ook werk en dus omzet te genereren in dit marktsegment zijn drie mensen opgeleid tot EVK specialist: veiligheidskeuringen van  
 
- gereedschappen  
- elektrotechnische installaties 
- machinebouw keuringen  
- ATEX inspecties (explosieveiligheid) 
 
Om klanten te kunnen voorzien van onderbouwde besparingscijfers zijn mensen opgeleid tot EPA adviseur. Dit behelst het geven van advies m.b.t.energiebesparingen. 
 
Elk jaar vindt met elke medewerker een functionerings- en een beoordelingsgesprek plaats. Overlegstructuren zijn verder het organisatie-overleg, het toolboxoverleg , managementoverleg en natuurlijk het werkoverleg. 
 
Op de eerste vrijdagavond van de maand is iedereen verplicht aanwezig voor “Bier met bitterballen”. Een goede werksfeer is belangrijk… (Overigens met maximaal twee pilsjes.) 
 
Elk jaar wordt in overleg met elke werknemer een opleidingsplan opgesteld met een studie-overeenkomst. 
 
 
Heijnen-Stuij en EP:Heijnen Heerle bieden hun werknemers daarnaast goede secundaire voorwaarden aan. 
 
Maar daarnaast geeft Heijnen-Stuij ook zelf college aan het Markiezaatscollege. 
 
Dat dit zijn vruchten afwerpt blijkt o.a. uit de continue stroom van vrijblijvende sollicitaties …