Zonnepanelen
PakDeZon in
Spanbroek
<<=Terug naar plaats Spanbroek

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

PakDeZon
Spanbroekerweg 185
1715 GM Spanbroek

tel: 06-23922963

Extra informatie

PakDeZon, Uw energiekosten in eigen hand!   
Het is de tijd voor zonne-energie, iedereen is er klaar voor. De energieprijzen blijven stijgen en de aanschaf van een zonnestroom installatie is nog nooit zo goedkoop geweest.  
 
PakDeZon helpt particulieren, woningcorporaties, scholen en bedrijven om zelf met zonnepanelen duurzame energie te produceren. 
 
Op onze referentiepagina’s vind u alle uitgevoerde projecten. Onder het kopje unieke referenties, vind u een zonnestroom installatie dat volledig op het water is gemonteerd. Dit is in Nederland het eerste grootschalige project op het water! 
 
Zonne-energie 
 
PakDeZon levert zonnestroom installaties op maat. Om een zo hoog mogelijke efficiëntie uit het systeem te kunnen halen werken wij met het software pakket van PV-sol. Door middel van dit softwarepakket kan iedere situatie zeer nauwkeurig gesimuleerd worden, om een zo hoog mogelijke rendement uit de installatie te halen. Iedere klus is anders en het rendement hangt van meerdere factoren af daarom wordt elke klus ook ter plaatse bekeken om een zo volledig en eerlijk mogelijke offerte uit te kunnen brengen.  
 
De Panelen waar PakDeZon mee werk zijn van het merk A merk CanadianSolar. Dit zijn zeer degelijke panelen met uitstekende prestaties. Het rendement van een de huidige zonnepanelen is tussen de 14,4 en 16,7% en de levensduur is zeker 25-30 jaar. Per jaar is de opbrengst van een 250 Wattpiek zonnepaneel bij een gunstige oriëntatie ca 230 kilowattuur (kWh). CanadianSolar heeft verkooppunten in heel Europa, dus communicatie en service is geen enkel probleem. Ook zijn de panelen van CanadianSolar voorzien van een herverzekering, hierdoor heeft de klant altijd zekerheid op de garantie bepalingen van de panelen . 
 
De type panelen van canadian solar die wij leveren zijn: 
 
•CanacianSolar CS6p-245P (Poly-kristalijn) 
•CanadianSolar CS6P-250P (Poly-kristalijn) 
•CanadianSolar CS6P-245M (ALL Black) 
•CanadianSolar ELPS-260M (Mono-kristalijn) 
 
De Omvormer is het hart van de zonnestoom-installatie. Alleen door een juiste configuratie kan een optimaal rendement worden behaald. Merken waar PakDeZon mee werkt zijn onder andere: Kostal, Omnik, Siemens, powerOne, Chint en Emphase.  
 
Voor informatie kunt u altijd bellen of mailen, want de kans is groot dat wachten duurder is dan nu investeren in zonne-energie.  
 
Led verlichting 
 
Overstappen op Led verlichting: De Toekomst! 
 
De overstap naar Led verlichting is zeer interessant. Door middel van een samenwerkingsverband met onze partner Langedijk Led hebben wij samen één focus om met een combinatie van Led verlichting en zonnepanelen een energie neutrale situatie te creëren. Door het toepassen van Ledverlichting kan er een besparing van 66% worden behaald, wat weer voordelen geeft ten aanzien van het aantal zonnepanelen dat nodig is om het totale energie verbruik op te wekken.  
 
U ziet tegenwoordig vele lichtbronnen die zijn voorzien van Led technologie. In de toekomst zal de halogeenlamp en fluorescent compleet verdwijnen door het zuinige energielabel van Led. 
 
Hier even alle voordelen van Led verlichting op een rijtje: 
 
•Top kwaliteit producten, op alle fronten gecertificeerd. 
•Doorgaans 70% energiebesparing 
•Garantie 5 jaar, opgegeven 45.000 branduren 
•Eigen Research & Development afdeling voor Nederlandse standaard producten 
•Ruime voorraden voor snelle levering 
•Led verlichting wordt bijna niet warm. Dit zorgt er in de zomer voor dat uw airconditioning minder kracht hoeft te leveren. Dit levert u indirect extra besparing op. 
•Medewerkers die gevoelig zijn voor het knipperen (50 hertz) van TL verlichting, blijken met Led verlichting uit ervaring geen last meer te hebben van deze “Beeldbuis-Epilepsie”. Dit komt door het constante licht dat uit de Led komt. 
•Ledverlichting heeft inmiddels ook het warme lichtkarakter van bijvoorbeeld halogeen licht. Daardoor kan Ledverlichting in vrijwel iedere ruimte worden toegepast, zonder dat uw licht daadwerkelijk veranderd. 
 
Energie Investeringsaftrek 
 
Bij de investering kunt u als ondernemer een beroep doen op de Energie Investeringsaftrek (EIA) regeling die door de overheid in het leven is geroepen. Afhankelijk van de situatie kunt u doorgaans 11,22% aftrekken op uw volledige investering, inclusief installatiekosten en vooronderzoek. De informatie kunt u vinden op www.agentschapnl.nl 
 
Met uw korting, EIA en 70% energiebesparing heeft u een nog interessantere terugverdienperiode. 
 
Bekijk hoeveel u kunt besparen 
 
Er zijn vele manieren van besparen op de energie. Een van de duurzame oplossingen die perfect aansluit op het reduceren van stroomkosten is het gebruik van zonne-energie. Door middel van zonne-energie kunt u snel uw volledige stroombehoefte opwekken. Uw terugverdientijd is doorgaans 5 jaar op de investering en het heeft een levensduur van meer dan 25 jaar.  
 
Bodemwarmte 
 
Het bedrijfspand van PakDeZon wordt verwarmt door middel van bodemwarmte. Onder het op rijpad naast het pand ligt een captatienet van 300 meter tyleen slang ingegraven over een oppervlakte van ca 200m². De zelfontwikkelde warmtepomp is instaat om uit dit captatienet voldoende warmte te ontrekken voor het hele pand. De warmtepomp is feitelijk een water-lucht-lucht warmtepomp. 
 
Er wordt hardt gewerkt aan de ontwikkeling hiervan.  
 
Wenst u een offerte op maat? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.