Zonnepanelen
Zonnepanelen123 in
Sittard
<<=Terug naar plaats Sittard

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Zonnepanelen123
Paardestraat 32
6131HC Sittard

tel: 06-33778502

Extra informatie

Wij, als Zonnepanelen123, hebben als doel onze klanten te voorzien van middelen om onafhankelijk en duurzaam energie te produceren. Zonnepanelen123 heeft geen werknemers in loondienst en werkt kleinschalig. Op deze manier kunnen wij u lage prijzen bieden voor producten van maximale kwaliteit. Als u geïnteresseerd bent in zonnepanelen, dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek op ons kantoor in Sittard.   
Hoe zit het met de BTW op zonnepanelen? 
 
BTW teruggave zonnepanelen 
 
Vanaf november 2013 kunnen consumenten de BTW terugvragen over zonnestroomsystemen en de installatie daarvan. Zogenaamde kleinverbruikers kunnen van de regeling gebruik maken. 
 
De voorwaarden 
 
•De zonnepanelen zijn aangeschaft na 20 juni 2013 
•Er is een elektriciteitsaansluiting met een aansluitwaarde van minder dan 3 x 80A. Alle particulieren voldoen aan deze eis. 
 
Belastingdienst 
 
Wie als particulier met zonnepanelen energie teruglevert aan het net, is volgens de Belastingdienst ondernemer. 
 
De overheid publiceerde al een document met de meest gestelde vragen en antwoorden. In het document staat onder andere dat de Belastingdienst ervan uit gaat dat particuliere eigenaren van zonnepanelen onder de Kleine-ondernemersregeling vallen en alleen belasting hoeven te betalen over de terug geleverde stroom als het af te dragen btw-bedrag hoger is dan € 1.345,- . 
 
In de praktijk bereiken particulieren dit bedrag niet. Consumenten die de btw van de aanschaf en de installatie van zonnepanelen terug willen 
 
vragen, moeten zich bij de Belastingdienst wel melden als ondernemer.