Zonnepanelen
Synten Solar in
Sint oedenrode
<<=Terug naar plaats Sint oedenrode

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Synten Solar
Alfred Nobelstraat 3a
5491 DB Sint oedenrode

Extra informatie

Zonnepanelen en zonne-energie voor iedereen in Nederland.   
Welkom op de website van SYNTEN Solar. Uw leverancier voor duurzame zonnepanelen en zonne-energie systemen welke u rendement garandeert met haar A-kwaliteit producten en service. Uw investering presteert optimaal voor u. 
 
Gegarandeerd rendement met de ‘Stroom opwek garantie’, 100% verifieerbare geld terug garantie! 
 
Waarom zou u een systeem op uw dak laten monteren terwijl u geen garantie krijgt op het aantal kWh (kilowattuur) wat het systeem minimaal opbrengt? SYNTEN Solar garandeert u als enige in Nederland rendement bij aanschaf van een zonne-energie systeem met onze A-kwaliteit zonnepanelen, omvormers en overige producten. U bent verzekerd van zelf duurzaam opgewekte stroom, een vast bepaalde terugverdientijd en bovenal het door u geïnvesteerd bedrag geeft gegarandeerd rendement. 
 
Hoe werkt dit? 
 
SYNTEN Solar garandeert u een bepaalde opbrengst op uw nieuwe systeem in kWh (kilowattuur) per jaar. Wanneer het systeem de minimale aantal kWh niet zou opwekken wordt het verschil aan u uitgekeerd. Dit is een verzekerde garantie welke uniek is in Nederland. Deze ‘Stroom Opwek Garantie’ garantie is alleen bij SYNTEN Solar te verkrijgen. Zie de afbeelding hieronder: 
 
synten-solar-ac-stroom-output-garantie 
 
 
Hoe werken zonnepanelen nu eigenlijk? 
 
Zonnepanelen zijn een geweldige uitvinding waar we nog enorm veel plezier van zullen hebben. Elk uur wordt er evenveel zonne-energie afgegeven door de zon aan de Aarde dan dat de gehele mensheid verbruikt in een jaar. 
Wanneer iedereen over zou stappen op zonne-energie zou dit enorm veel schelen in de CO2 uitstoot waar we zo ontzettend veel last van hebben met de klimaat verandering. Daarom heeft de EU ook met haar lidstaten besloten dat 20% van ons energie verbruik in het jaar 2020 duurzaam moet zijn.  
 
Om deze reden heeft de Nederlandse Overheid besloten om elk jaar subsidies te geven voor het aanschaffen en monteren van zonnepanelen en overige zonne-energie systemen. Via deze manier hoopt de Nederlandse Overheid de particulieren en bedrijven over te halen om te investeren in duurzame energiebronnen.  
 
De werking van zonnepanelen is heel eenvoudig. De zon geeft ons licht en dat licht wordt opgevangen door uw zonnepanelen. Van dit opgevangen licht maken de zonnepanelen gelijkstroom (DC). Helaas is gelijkstroom niet geschikt voor ons stroom netwerk in huis in van uw netbeheerder. Daarom wordt de gelijkstroom middels onze hoge efficiëntie omvormers getransformeerd naar wisselspanning (AC). Vanaf nu kunt u uw iPad opladen en een kopje koffie zetten.  
 
Onze duurzame diensten, speciaal voor u. 
 
SYNTEN Solar biedt haar duurzame diensten aan waaronder zonnepanelen voor particulieren, bedrijven en woningcorporaties. 
 
Zonnepanelen en energie opwekken voor particulieren. 
 
Wanneer u onafhankelijk wil worden van uw energie maatschappij dan zijn zonnepanelen een ideale oplossing om dit te realiseren. Zelfvoorzienend zijn en duurzaam stroom opwekken is geen toekomst muziek meer, het is een eenvoudige en toegankelijke manier om de steeds stijgende energie kosten te ontlopen. 
 
Zonne-energie voor bedrijven en commerciële instellingen. 
 
Ook voor bedrijven is investeren in duurzame energie heel erg interessant. Met de nieuwe subsidie regelingen voor bedrijven kunt u een korting krijgen van 41,5 procent op uw jaarresultaat. Hierover kunt u meer lezen bij ‘Subsidie‘. Investeren in zonne-energie is niet iets wat u elk jaar doet en vraagt daarom ook de nodige kennis. Hiermee kunnen wij u van dienst zijn zodat u veilig, vertrouwd en rendementvol kunt investeren in zonnepanelen voor uw bedrijf. 
 
Wanneer u niet zelf wil investeren in zonnepanelen maar wel de ruimte op het dak of op uw (agrarische) grond ervoor heeft én toch graag 100 procent duurzame groene stroom wilt afnemen kunnen wij voor u investeren. U neemt dan tegen een goedkoper tarief zonnestroom van SYNTEN Solar af op basis van een meerjarencontract. Altijd gegarandeerd lager dan de energie leveranciers. 
 
Duurzame oplossingen met zonnepanelen voor woningcorporaties, woningbouwvereningingen en coöperaties. 
 
Vanaf nu heeft SYNTEN Solar ook oplossingen voor woningcorporaties en overige huur en verhuur instanties. Lange tijd was zonne-energie alleen interessant voor eigenaren van koopwoningen en bedrijven maar daar komt verandering in. Wanneer u als woningcorporatie of woningbouwvereniging duurzamer wilt worden en daarmee energie wilt besparen kan SYNTEN Solar u hierin bij begeleiden en helpen. Uw huurders nemen stroom van u af. Op deze manier bespaart u energie en de terugverdientijd wordt een stuk korter. 
 
Ook kan SYNTEN Solar voor u investeren in deze PV zonnepanelen installaties. U als woningcorporatie hoeft niets te investeren en ook geen periodiek onderhoud. Dit alles wordt door SYNTEN Solar gedaan. Dit alles wordt middels een meerjarencontract als overeenkomst bekrachtigd. Deze overeenkomst kan variëren in het aantal jaren.