Zonnepanelen
Duurzaam TS B.V. in
Scherpenzeel
<<=Terug naar plaats Scherpenzeel

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Duurzaam TS B.V.
Postbus 103
3925ZJ Scherpenzeel

tel: 033-2779950

Extra informatie

Welkom bij Duurzaam TS, uw totaalinstallateur!   
Duurzaam TS is in de wereld van techniek een bedrijf welke u als totaal installateur van dienst kan zijn. Wij hebben als doelstelling een mix te creëren tussen techniek enerzijds en service en kwaliteit anderzijds. In nauwe samenspraak met onze opdrachtgevers zullen wij zorg dragen voor het implementeren van het wensenpakket van de klant in relatie met nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van milieu, veiligheid en flexibiliteit. 
 
Duurzaam TS is gespecialiseerd in de hiernaast genoemde diensten en mag zich derhalve met recht een totaalinstallateur noemen. 
 
Ook voor turn-key projecten, zoals casco kantoorpanden, geldt "geef uw zorg uit handen aan Duurzaam TS". Duurzaam TS zal conform een zorgvuldig ontwikkeld plan in nauwe samenwerking met u zorg dragen voor alle voorkomende werkzaamheden. Wij streven hierbij naar het bevorderen van comfort, veiligheid, efficiëntie en rendement voor onze opdrachtgevers. Dit betekent voor u dat er een ambitieus team voor u klaar staat, betrouwbaar en transparant, zodat u van ons een eindproduct verkrijgt zoals u mag verwachten en bent overeengekomen. 
 
Over ons 
 
Duurzaam TS BV heeft een brede kennis in de installatiebranche en is uitgerust voor de middelgrote en grotere projecten. Daarnaast worden er ook met regelmaat grote delen van werkzaamheden uitbesteed aan daarvoor gespecialiseerde bedrijven. Te denken valt aan bijvoorbeeld vloerverwarming of luchtkanalen. Uiteraard gebeurt dit altijd onder direct toezicht van Duurzaam TS. Duurzaam TS opereert landelijk en gaat voor enkele vaste opdrachtgevers ook over de grens naar Duitsland en België. 
 
Onze werkzaamheden 
 
De opdrachten lopen sterk uiteen. Denk hierbij aan woningen, appartementencomplexen, scholen, bedrijfspanden en retail van groot tot klein. Veelal nemen wij gecombineerde projecten aan, maar ook zijn wij graag uw partner voor deelopdrachten. Wij opereren landelijk en gaan met regelmaat ook de grens over naar België en Duitsland voor onze vaste relaties. 
 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen 
 
De rode draad binnen Duurzaam TS is het doorzetten van de aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Duurzaam TS kan u hiermee van dienst zijn met zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen (lucht/water), groendaken en uiteraard een groot scala aan LED-verlichting. Diverse projecten worden vanuit de overheid ondersteund d.m.v. subsidie dan wel door de energie-investeringsaftrek. Uiteraard kunnen wij u hierin informeren en adviseren. 
 
Erkend leerbedrijf 
 
Duurzaam TS staat bij Kenteq geregistreerd als erkend leerbedrijf. Wij hechten veel waarde aan de kennis van onze mensen. Met het aanbieden van goede opleidingen willen we onze medewerkers de mogelijkheid bieden deze kennis op peil te houden of zich verder te verdiepen. Zeker in deze tijd van technologische groei en nieuwe eisen die aan vakmensen worden gesteld, is kennis al snel verouderd. Voor een bedrijf is het up-to-date houden van het vakmanschap noodzakelijk om continuïteit te garanderen. Deze investering in uw werknemers kost tijd, maar verdient zich snel terug. De ervaring leert dat het bieden van goede opleidingsmogelijkheden resulteert in gemotiveerde vakmensen die graag bij hun bedrijf willen blijven werken. Zo blijft de specifieke kennis en ervaring binnen het bedrijf en kan bespaard worden op de kosten die nodig zijn om nieuwe werknemers te werven. Kenteq erkent de bedrijven uit de branches van installatie, metaal en elektro. Erkende leerbedrijven laten zien dat ze de kwaliteit van het vakmanschap willen garanderen en stimuleren. Deze uitstraling heeft uiteraard invloed op de manier waarop naar de bedrijfstak gekeken wordt en geldt voor branchegenoten als bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten. Hebben wij uw interesse gewekt? Bel dan eens voor uw mogelijkheden binnen Duurzaam TS. 
 
Zonnepanelen 
 
ZonnepanelenDe laatste jaren is de technische ontwikkeling op het gebied van zonne-energie hard gegaan. Regelmatig zijn er ofwel verbeteringen in kwaliteit en rendement van de panelen, ofwel kostenbesparingen in het productieproces ervan. Hiermee is de gemiddelde terugverdientijd nog maar 5-10 jaar en is het opwekken van zonne-energie dus erg aantrekkelijk geworden voor de consument. Duurzaam TS biedt hier tal van mogelijkheden op kleine en grote schaal. Zo kunt ook u duurzame energie verkrijgen en spaart u niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee! 
 
Duurzaam TS adviseert, installeert en garandeert een passende oplossing voor elke situatie. U weet zich verzekerd van hoge kwaliteit van vooraanstaande fabrikanten tegen een voordelige prijs. Overstappen op zonne-energie is nog nooit zo eenvoudig geweest! 
 
Onze adviseurs geven u graag meer informatie over uw oplossingen en (subsidie)mogelijkheden.

Specialiteit
 • Elektrotechniek 
 • Domotica 
 • Telecommunicatie 
 • Zonnepanelen 
 • Inbraakbeveiliging 
 • CCTV 
 • Toegangscontrole 
 • Brandbeveiliging 
 • Loodgieterwerken 
 • Dakwerk 
 • Zinkwerk 
 • C.V.-installaties 
 • Zonneboilers 
 • Klimaatbeheersing 
 • Airco's 
 • Warmtepompen 
 • Luchtbehandeling 
 • Keuringen 
 • Service & Onderhoud