Zonnepanelen
DuraSense in
s-Gravenzande
<<=Terug naar plaats s-Gravenzande

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

DuraSense
Franklinstraat 2a
2691 HB s-Gravenzande

tel: 0174 725270

Extra informatie

DuraSense is de professionele leverancier van zonnepanelen en zonneboilers. DuraSense levert aan particulieren, bedrijven en woningbouwcoöperaties.   
DuraSense biedt deskundig advies over de beste oplossing in uw situatie. Ook neemt DuraSense u op alle mogelijke manieren de zorg uit handen: DuraSense regelt uw subsidie-aanvraag en onze eigen vakkundige monteurs plaatsen uw systeem. Om de drempel voor iedereen zo laag mogelijk te maken om te investeren in duurzame producten, willen wij onze klant alle zorg uit handen te nemen. Er komt meer bij de aanschaf van zonnepanelen kijken dan verwacht; door onze ervaring kunnen wij u helpen met uw keuze voor een systeem, het aanvragen en afhandelen van subsidie en het correct plaatsen van de panelen. 
 
DuraSense beschikt over een eigen installatie team welke op een vakkundige manier uw systeem monteert en installeert, tevens verzorgen wij het onderhoud van uw systeem.. 
 
 
Zonne-energie  
 
Zonne-energie is een duurzame vorm van energie van de zon in de vorm van warmte en licht. Zonne-energie is schoon, stil, 100% duurzaam en heeft de toekomst. 
 
Voordelen van zonnestroom 
 
Elektriciteit opwekken door het toepassen van zonnepanelen op uw dak is een betrouwbare manier van opwekken doordat de technologie al vele jaren wordt toegepast en continu verbeterd wordt. In Nederland biedt ruim 60% van de daken potentieel voor zonnepanelen, indien uw dak georiënteerd is op het zuiden, zuidzuidoost of zuidzuidwest dan kunt u overwegen om zonnepanelen op uw dak toe te passen. In de omliggende landen zoals Duitsland en België zijn de laatste jaren zeer veel systemen geïnstalleerd in de vorm van zonnepanelen en zonneboilers en zijn deze systemen in de omgeving nadrukkelijk waarneembaar. 
 
De voordelen op een rijtje: 
 
•Zonnepanelen zijn snel en eenvoudig te monteren 
•Na installatie wordt direct elektriciteit opgewekt 
•Lange levensduur van wel 25-30 jaar, de meeste panelen functioneren na 25 jaar nog op 80-83% van het startvermogen 
•Uw woning / bedrijfspand stijgt in waarde 
•Minder afhankelijk van uw energieleverancier en de prijsontwikkelingen op de energiemarkt, hoe meer de elektriciteitsprijs gaat stijgen hoe groter uw voordeel 
•De terugverdientijd is veel korter dan de levensduur van de zonnepanelen 
•U werkt mee aan een duurzaam milieu want een zonnepaneel produceert geen CO² uitstoot dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een kolencentrale 
•Zonnepanelen zijn onderhoudsvrij 
•Zonlicht is gratis 
 
Hoe werkt het? 
 
Na het monteren van uw zonnepanelen wordt de bekabeling van de panelen aangesloten op een omvormer welke ervoor zorgt dat de opgewekte energie (gelijkstroom) omgevormd wordt naar bruikbare energie (wisselstroom) op het elektriciteitsnet zodat u deze direct kunt verbruiken. Wat u niet verbruikt gaat terug het elektriciteitsnet in, dit wordt verrekend door de netbeheerder en hiervoor ontvangt u dezelfde vergoeding als u betaalt. Dit heet salderen en is vastgelegd in de elektriciteitswet, hieraan is bij de meeste leveranciers een maximum van 5.000 kWh gesteld. U creëert dus eigenlijk uw eigen elektriciteitscentrale in huis. 
 
Durasense bespreekt graag met u de mogelijkheden waarna wij een advies op maat zullen geven gebaseerd op uw situatie en wensen.