Zonnepanelen
Solarpower in
Rossum
<<=Terug naar plaats Rossum

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Solarpower
Weteringshoek 21
5328 BM Rossum

tel: (0)418 664216

Extra informatie

Solarpower is opgericht door ondernemer Rob Lobregt, een van de eerste ondernemers die zich in Nederland bezig hield met zonne-energie. Jarenlange ervaring en ontwikkeling in technieken heeft tot de uiteindelijk oprichting van Solarpower geleid.   
Solarpower onderscheidt zich ten opzichte van de markt dankzij een hoogwaardig en uniek product, en uitstekende advies en service. Na jarenlang gebruik van de blauwe zonnepanelen heeft Solarpower de oplossing gevonden in zwarte zonnepanelen. Hierdoor wordt een systeem nu nog aantrekkelijker voor uw pand of woning. 
 
Maar ook de service staat bij Solarpower hoog aangeschreven. Zonne-energie brengt immers veel vragen met zich mee en wij adviseren dan ook om alleen professionals hiervoor te raadplegen als u er geen of weinig kennis van heeft. Zo werkt Solarpower samen met gekwalificeerde en opgeleide monteurs die gespecialiseerd zijn in de aanleg van een zonne-systeem. 
 
 
Onze producten 
 
 
Zonne-energie is een gewild product tegenwoordig. Maar ook nog steeds een product waar veel vragen over zijn. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u goed voorgelicht wordt over de mogelijkheden. 
 
Ieder dak is immers anders, zowel in vorm als volume. En natuurlijk heeft u een eigen idee of budget over de toepassing van zonnepanelen. Solarpower biedt een aantal pakketten aan die bestaan uit zonnepanelen en de benodigde apparatuur die er per grootte pakket bij hoort. Het draait immers niet alleen om de zonnepanelen, maar des te meer over het systeem: een omvormer, een goede constructie, bekabeling, aanleg van de groepenkast en een opbrengstmeter. Allemaal zaken die horen bij een volledige zonne-installatie. 
 
Solarpower adviseert om een erkend en gekwalificeerde installateur in handen te nemen om uw zonne-systeem te installeren en werkt daarom met een vast team aan monteurs. Omdat elke vraag en situatie vraagt om een persoonlijk advies bieden wij geheel vrijblijvend een intake gesprek aan om uw situatie in te schatten en een passende oplossing te vinden.