Zonnepanelen
P De Boer BV Airconditioning in
Roermond
<<=Terug naar plaats Roermond

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

P De Boer BV Airconditioning
Middenhoven 12
6042NX Roermond

tel: 0475 343220

Extra informatie

Koelen met de kracht van de zon? Wij weten er raad mee!   
K. de Boer richtte in 1948 een bedrijf in koeltechniek op in Roermond. Het bedrijf werd groot door het aanbieden van een uitgebreid leveringsprogramma aan auto-, industrie- en kachelradiateurs. Inmiddels is het familiebedrijf onder leiding van Rennie de Boer en diens vader Piet uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van airconditioning, zonnepanelen en motorkoeling in de regio Roermond, Weert, Venlo, Sittard-Geleen. 
 
Koelen met de kracht van de zon? P. de Boer weet er raad mee 
 
Zonne energie is een vorm van duurzame energie. Om deze reden worden zonnepanelen steeds populairder. Met een zonnepaneel kunt u op een relatief eenvoudige en milieu vriendelijke manier energie winnen. Met de gewonnen energie kunt u uw woning, bedrijfsruimte of sportruimte koelen door middel van airconditioning. 
Bij P. de Boer noemen we dat “koelen met de kracht van de zon”. 
 
Naast zonnepanelen en airco voor uw woning of bedrijf, leveren, repareren en onderhouden we ook airco systemen voor in de auto. Is uw auto airco defect? Neem dan contact met ons op voor een goede diagnose. 
Het defecte onderdeel kan door ons tegen scherpe prijzen worden geleverd en gemonteerd zodat Uw airco weer 100% in orde is. 
 
Op uw auto of bedrijfswagenpark moet u kunnen vertrouwen. Koeling van de motor speelt een belangrijke rol in de betrouwbaarheid van uw personenauto, intern transportmiddel of landbouwvoertuig. Heeft u een probleem met de koeling van uw voertuig? Door onze jarenlange ervaring op het gebied van motorkoeling en een uitgebreid leveringsprogramma, helpen we u snel weer op weg. 
 
Over P. de Boer 
 
K. de Boer richtte in 1948 een bedrijf in koeltechniek op in Roermond. Groot geworden is het bedrijf door het aanbieden van een uitgebreid leveringsprogramma aan auto-, industrie- en kachelradiateurs. Inmiddels is het familiebedrijf onder leiding van Rennie de Boer en diens vader Piet uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van airconditioning, zonnepanelen en motorkoeling in de regio Roermond, Weert, Venlo, Sittard-Geleen 
 
Zonnepanelen zijn een populaire en duurzame energie oplossing 
 
Zonnepanelen (PV-panelen) zetten licht om in elektriciteit (zonnestroom). Deze elektriciteit kunt u gebruiken om uw elektrische apparaten van stroom te voorzien. Eventueel teveel opgewekte elektriciteit kan op een eenvoudige manier worden teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. 
In de zomer leveren zonnepanelen vanzelfsprekend hun maximale opbrengst. Maar ook in de winter gaat de zon op, dus leveren zonnepanelen zelfs in de winter energie. 
De meest voor de hand liggende manier om zonnepanelen te monteren is op een schuin dak maar ze kunnen ook op een plat dak gemonteerd worden. Samen met u bekijken we wat voor uw woonsituatie de beste oplossing is. 
 
Gratis energie bestaat niet! 
 
Tenminste, niet de eerste jaren. 
Een zonnepaneel kost geld en vraagt dus om een investering. De terugverdientijd van deze investering is doorgaans +/- 7 jaar. Na deze tijd is wél sprake van gratis elektriciteit. Door het investeren in zonnepanelen slaat u twee vliegen in één klap. Op termijn ontvangt u gratis elektriciteit geleverd door de zon en heeft u bijgedragen aan een schoner milieu. 
 
Mits u de juiste partner in de arm neemt, hoeft investeren in zonnepanelen niet duur te zijn. P. de Boer helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. We hebben ervaring met zowel kleine als grote systemen. Bij ons krijgt u een eerlijk en betrouwbaar advies. Wij garanderen een deskundige installatie waar u geen omkijken meer naar heeft. Dat is nog eens een gemakkelijke manier om zelf duurzame energie op te wekken! 
 
Uw airconditioning energie neutraal door een zonnepaneel? 
 
Airconditioning op basis van zonne energie, wordt gezien als een van de meest veelbelovende toepassingen van schone en duurzame energie. Stelt u zich eens voor. U installeert een zonnepaneel en met de opgewekte elektriciteit laat u uw airco functioneren. Er is dan sprake van een energie neutraal airco systeem. 
 
Heeft u nog vragen over onze zonnepanelen? 
U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte of advies. Onze adviseurs helpen u graag.

Specialiteit
  • airconditioning  
  • autoairco  
  • diverse modellen  
  • Duurzame energie  
  • Koeltechniek  
  • montage  
  • Ventilatie  
  • Verwarming  
  • zonnepanelen