Zonnepanelen
Mebatherm Zonne-Energie BV in
Roden
<<=Terug naar plaats Roden

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Mebatherm Zonne-Energie BV
Exportweg 12
9301ZV Roden

tel: 050-5027979

Extra informatie

Welkom bij Mebatherm   
Uw zoektocht naar een allround totaalinstallateur eindigt bij Mebatherm. Mebatherm installatietechniek uit Roden kan u van dienst zijn met alle voorkomende installatiewerkzaamheden voor verwarmen, koelen, ventileren, sanitair en elektra. Uw comfort is onze zorg en onze deskundige monteurs bieden kwaliteit bij alle werkzaamheden voor ontwerp, aanleg en onderhoud. 
 
Wij zorgen ervoor dat u comfortabel en slim kunt wonen 
 
Mebatherm is een vooruitstrevende totaalinstallateur met een focus op duurzaamheid en comfort. De betrokkenheid bij de klant en onze toekomstgerichte werkwijze maken ons als totaalinstallateur uniek. Het inschakelen van Mebatherm zorgt voor één aanspreekpunt voor al uw installaties, en dat is wel zo gemakkelijk! 
 
Nieuwbouw en renovatie 
 
Bij nieuwbouw en renovatie kan Mebatherm u naar wens van dienst zijn met advies, voorbereiding, uitwerking en nazorg. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame klimaattechniek, elektrotechniek, loodgieterswerk, ledverlichting en domotica. Met een efficiënte uitvoering van de werkzaamheden zorgen wij ervoor dat u snel kunt genieten van optimaal wooncomfort. 
 
Energie besparen 
 
Met het oog op de toekomst richt Mebatherm zicht op duurzaamheid. Wilt u net als ons bewust omgaan met energie? Wij kunnen benodigde maatregelen treffen voor het verwezenlijken van woningen en gebouwen met een hoge energiezuinigheid. 
 
Diensten en onderhoud 
 
Bij Mebatherm kunt u tot na de oplevering rekenen op betrokkenheid. Onderhoud aan bestaande installaties is belangrijk voor het verkleinen van de kans op storingen en het verlengen van de levensduur van de toestellen. Met het afsluiten van een service- en onderhoudscontract komen onze monteurs periodiek bij u langs om uw installatie te controleren om een optimale werking te blijven waarborgen. 
 
In 1966 is Mebatherm opgericht en daarmee kunt u bovendien rekenen op bijna 50 jaar lang ervaring in installatietechniek. Wat kunnen wij voor u betekenen? Onze dynamische en flexibele aanpak maakt dat wij altijd samen met u de oplossing vinden die het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u vragen naar aanleiding van onze site, neem dan vooral contact met ons op. 
 
Service en onderhoud 
 
Onderhoud aan bestaande installaties is belangrijk voor het verkleinen van de kans op storingen en het verlengen van de levensduur van de toestellen. Alle soorten installaties kunnen door onze onderhoudsmonteurs worden onderhouden. Daarbij is het sluiten van een service- en onderhoudscontract mogelijk. De monteurs controleren uw installatie nauwkeurig en efficiënt, maken deze schoon en stellen haar indien nodig bij. Zijn er vervangende onderdelen nodig, dan kunnen deze direct uit eigen voorraad worden gemonteerd. 
 
Mebatherm is ook uw partner voor specialistisch onderhoud 
 
Door de allround kennis van de onderhoudsmonteurs kunt u ook voor specialistisch onderhoud bij Mebatherm terecht. Luchtverwarming is een vorm van verwarming die bijvoorbeeld niet bij elke willekeurige installateur bekend is. Het is dan ook een hele geruststelling, te kunnen vertrouwen op de vakbekwaamheid van onze onderhoudsmonteurs. De monteurs weten door hun ervaring exact waar op gelet moet worden. 
 
24 uur service bij storing 
 
Zelfs de meest perfecte installatie kan het wel eens laten afweten. Omdat wij beseffen dat niets zo vervelend is als in de kou zitten, verkeren onze servicemonteurs altijd in de hoogste staat van paraatheid. Ze staan dan ook 7 dagen per week voor u klaar. Een storing wordt binnen 24 uur verholpen. Zelfs tijdens feestdagen.

Specialiteit
  • Airconditioning  
  • Brink Luchtverwarming  
  • Domotica  
  • Electrotechniek  
  • Klimaattechniek  
  • LED-verlichting  
  • Loodgieterswerk  
  • Ventilatie  
  • Warmteterugwinning  
  • Waterverwarming