Zonnepanelen
Installatiebedrijf Rijsbergen BV in
Rijsbergen
<<=Terug naar plaats Rijsbergen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Installatiebedrijf Rijsbergen BV
Sint Bavostraat 88
4891CK Rijsbergen

tel: 076-5961615

Extra informatie

Installatiebedrijf Rijsbergen: allround in warmte, elektra en meer   
Welkom op de website van Installatiebedrijf Rijsbergen: dé allround installateur uit Rijsbergen voor de regio Roosendaal, Etten-Leur, Breda en Tilburg. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden, cv-ketels en dak- en zinkwerk. Ook centrale en lokale verwarming, elektra en klimaat- en luchtbehandeling behoren tot ons dienstenpakket.  
 
Duurzaam & Energiebesparing 
 
Het realiseren van duurzame energiebesparende installaties staat hierbij hoog in het vaandel. Ook op het gebied van zonne-energie met behulp van een zonneboiler of zonnepanelen. Op deze site leest u wat we allemaal voor u kunnen betekenen! 
 
Heeft u vragen en/of opmerkingen of wilt u advies of een vrijblijvende offerte? Vul dan het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 
 
Ruim 25 jaar een totaalpakket in installatiewerk 
Allround, flexibel en een snelle service. Met deze kernwoorden laat Installatiebedrijf Rijsbergen zich in het kort omschrijven. Het huidige bedrijf is in 1983 ontstaan uit loodgietersbedrijf Henny Hoppenbrouwers. Vandaag de dag telt Installatiebedrijf Rijsbergen ruim 15 medewerkers, met ieder zijn eigen specialisme. We werken voor particulieren, bedrijven en instellingen in de omgeving van Rijsbergen. Daarnaast worden we regelmatig ingeschakeld door diverse aannemers. 
 
Installatiebedrijf Rijsbergen heeft alle disciplines van het installatievak in huis. Van loodgieterswerk, dak- en zinkwerk, tot elektra, verwarming, klimaat- en luchtbehandeling. Dankzij deze brede oriëntatie kunnen we een totaalpakket bieden op het gebied van renovatie, verbouw, nieuwbouw, service en onderhoud. Met als grote voordeel voor u: één aanspreekpunt voor elk project! Als vaste klant profiteert u daarnaast optimaal van onze snelle service.  
 
Duurzame Energie 
 
Duurzaamheid spaart geld en milieu  
 
Bewust en zuinig omgaan met energie heeft de toekomst. Duurzaamheid is wat ons betreft dan ook geen loze kreet. Wij geloven er in. Daarom hebben we ons aangesloten bij de Bespaarinstallateur-formule. Als Bespaarinstallateur bieden we bijvoorbeeld slimme oplossingen om gebruik te maken van alternatieve energiebronnen. Hiermee spaart u niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee! Zo hebben we al de nodige ervaring met het installeren van warmtepompen, zonneboilers, warmteterugwin-installaties of zonnepanelen. En we volgen nieuwe en duurzame ontwikkelingen op de voet. We vertellen u graag meer over duurzame mogelijkheden en de voordelen voor u. Klik hiernaast in het menu voor meer info over de producten of kijk op www.bespaarinstallateur.nl. 
 
Meer weten? 
 
Wilt u meer weten over hoe u uw energierekening drastisch kunt verlagen vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 
 
Zonnepanelen 
 
Laat de zon maar schijnen 
 
De zon geeft u letterlijk energie. Met zonnepanelen op het dak van uw huis kunt u zelf makkelijk stroom opwekken. Men noemt ze ook wel PV-panelen, naar het Engelse begrip Photo Voltaic energy. Het systeem maakt gebruik van de omzetting van licht naar spanning. Zonnestroompanelen zijn dus andere zonnepanelen dan collectoren van een zonneboiler. 
 
Hoe werken zonnepanelen? 
 
Een PV-systeem bestaat uit zonnepanelen, een omvormer en elektriciteitskabels. Het principe is heel simpel: het zonnepaneel bevat zonnecellen die uit twee lagen silicium bestaan en die zonlicht omzetten naar elektriciteit. Het systeem werkt helemaal zonder bewegende delen. 
 
Opbrengsten en Besparingen 
 
Net als bij spaarlampen wordt het vermogen van zonnepanelen uitgedrukt in Watt. Het vermogen van een pv-paneel wordt uitgedrukt in Watt-piek (Wp). Dit is de theoretische opbrengst van het zonnepaneel onder ideale omstandigheden. Deze ideale waarde wordt in Nederland bijna nooit behaald. Om de werkelijke opbrengst van een paneel te berekenen wordt daarom uitgegaan van een opbrengst van rond de 80%. De opbrengst van een pv-systeem wordt uitgedrukt in kWh. Eén Watt piek levert in Nederland dus ongeveer 0,8 kWh op. Een pv-systeem van 600 Wp levert dan circa 480kWh per jaar aan stroom op. 
 
Rendement 
 
De terugverdientijd van een gemiddeld pv-systeem met een normale opbrengst ligt rond de 10-12 jaar. De afgelopen jaren is de stroomprijs jaarlijks met ongeveer 8% gestegen. Als de stroomprijs nog verder stijgt wordt de terugverdientijd natuurlijk korter. De terugverdientijd is mede afhankelijk van de werkelijke opbrengst van uw systeem. De opbrengst is weer afhankelijk van de ligging en hellingshoek van uw dak en de ligging in het land. De optimale situatie is een huis gelegen in het westelijk deel van Nederland met een dak richting het zuiden en een hellingshoek van 30 graden. De levensduur van een pv-systeem bedraagt 25 jaar. Nadat u deze hebt terugverdiend, maakt u dus pure winst! Dit kan op den duur in de enkele honderden euro's per jaar lopen. 
 
Heeft u vragen en/of opmerkingen of wilt u advies of een vrijblijvende offerte? Vul dan het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Specialiteit
  • Service en onderhoud 
  • Loodgieterswerk 
  • Klimaat 
  • Dak- en Zinkwerk 
  • Elektra 
  • Financiering 
  • EPA en Energielabel