Zonnepanelen
Wiesenekker B.V. in
Rhenen
<<=Terug naar plaats Rhenen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Wiesenekker B.V.
Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen

tel: 0317-619016

Extra informatie

Vakmanschap sinds 1917   
Zoekt u goede verwarmings- / servicemonteurs, elektriciens, loodgieters, dak- en zinkspecialisten, badkamermonteurs / sanitairspecialisten en / of tegelzetters, dan heeft u gevonden wat u zoekt. Wij kunnen u geheel ontzorgen, van een goede, duidelijke offerte, opdrachtbevestiging, werkvoorbereiding, planning en juiste uitvoering tot aftersales aan toe. 
 
Wiesenekker Installatietechniek is reeds opgericht in 1917 en is nog steeds een familiebedrijf (4e generatie). Wij hebben ons ontwikkeld tot een modern, vooruitstrevend installatiebedrijf met gemotiveerde (vak)mensen, gedegen kennis en grote ervaring. 
 
Zonsystemen  
 
Zonnecollectoren voor het produceren van warmte voor warmwater en voor centrale verwarming. 
 
Zonnecollectoren zijn er in verschillende uitvoeringen, de technieken hiervoor verbeteren doorlopend. Momenteel is een goede opwekker de vacüümbuis collector met heatpipe. Deze collector samengesteld uit glazen buizen heeft als voordeel dat deze niet zo afhankelijk is van een loodrecht op de collector staande zon zoals bij een vlakke plaat collector nodig is. Het verschil is dan ook dat een vacüümbuiscollector ook al bij laagstaande zon in de morgen en avond warmte afgeeft. Ook in de winter is er een redelijk goede productie op zonnige winterdagen. Het verschil in opbrengst t.o.v. een vlakke plaat collector kan we 25 - 30% bedragen.di_020 
 
Een vacüümbuis-collector bestaat uit losse buizen die individueel vervangen kunnen worden. Een vlakkeplaat-collector dient als deze lek raakt in zijn geheel te worden vervangen wat een dure lastige handeling is. 
 
In een vacüümbuis-collector zit een heatpipe, deze zorgt ervoor dat de opgevangen warmte naar boven wordt gebracht waar het wordt afgegeven aan een collector die de warmte verder transporteerd naar een opslagvat (boiler voor tapwater of cv). Een heatpipe is een gesloten koperen buis met daarin een vloeistof deze vloeistof verdampt in de buis door opwarming van de zon. De damp stijgt naar de collector, koelt daar weer af en condenseert weer. In druppelvorm loopt de vloeistof weer naar de onderzijde van de heatpipe, waarna het van voren af weer begint. In een heatpipe zitten geen bewegende delen, of dingen die onderhoud nodig hebben. Het is gewoon een koperen buis die aan 2 kanten dicht zit. (Het principe is gelijk aan het verdampen van water, vormen van wolken en vervolgens regen, maar dan in het klein in een koperen buis.)