Zonnepanelen
Assink-Weustink in
Raalte
<<=Terug naar plaats Raalte

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Assink-Weustink
Overkampsweg 18
8102PH Raalte

tel: 0572-363355

Extra informatie

Assink-Weustink Elektro is opgericht in 1980 door de heren Assink en Weustink en heeft zich vanaf het begin ontwikkeld tot een bedrijf met vestigingen in Raalte en Nijverdal met gemiddeld ca. 50 medewerkers. In 2006 werd het bedrijf naast voorkomende elektrotechnische installaties en beveiligingsinstallaties uitgebreid met een afdeling industriële automatisering. In 2010 vond de uitbreiding met de afdeling zonne-panelen en in 2012 met de afdeling gas, water, sanitair, ventilatie, en verwarmingsinstallatie plaats.   
Wij verzorgen het advies, ontwerp, realisatie, service en onderhoud van technische installaties in gebouwen, de beveiliging voor gebouwen en terreinen, energieopwekking m.b.v. zonnepanelen en industriële automatisering voor machines en processen. Dit doen we niet alleen voor de aanleg van nieuwe installaties maar na de in gebruikname kunnen we ook het onderhoud en de inspecties verzorgen. Ook kennen we een storingsdienst waarbij we altijd bereikbaar zijn en u kunnen helpen wanneer er alsnog iets fout gaat. 
 
Wij willen maatschappelijk verantwoordelijk onze diensten kunnen aanbieden en uitvoeren waarbij duurzaamheid niet alleen van belang is voor alles wat leeft en bestaat maar ook van belang is voor het voortbestaan van ons bedrijf met zijn medewerkers. 
 
Assink-Weustink werkt samen met van Kooten dak- en installatietechniek B.V. in Almelo. Door deze samenwerking hebben wij alle specialisaties voor technische installaties in één hand. 
 
Zonnepanelen 
 
Met zonnepanelen kunt elektrische energie opwekken zolang de zon op de aarde zal blijven schijnen. Elektrische energie opwekken via zonnepanelen voorkomt de uitstoot van CO2 en het gebruik van fossiele brandstoffen. Dit alles terwijl u bespaart op uw energienota. 
 
Er zijn zonnepanelen voor nagenoeg alle daktypes en uiteraard kunnen ze ook gewoon op de grond worden geplaatst. Ook zijn er zonnepanelen in verschillende groottes en zijn er meerdere kleuren mogelijk. Wel is er, in verband met het rendement, voorkeur voor de stand t.o.v. de zon. 
 
De zonne-energie wordt gekoppeld met het elektriciteitsnet welke het te veel opgewekte energie weer terugneemt. Tot maximaal 5000kWh mag er gesaldeerd worden wat betekend dat het in mindering wordt gebracht op het aantal verbruikte kWh. Gebruikt u overdag altijd veel energie dan kan deze altijd direct worden opgewekt door de zonne-panelen. 
 
Een zonnepanelen installatie is veel meer dan het aanbrengen van een aantal panelen op het dak, het is maatwerk. Laat u daarom goed voorlichten. Wij geven u graag vrijblijvend advies en een prijsopgave. 
 
Assink-Weustink heeft voor haar eigen bedrijf een installatie met 32 stuks panelen geïnstalleerd in januari 2013. De aankoop was in 2012 en hiervoor was destijds nog subsidie beschikbaar. Voor de berekeningen zijn we uitgegaan van aankoopprijzen in 2013 en dat er geen subsidie of belasting aftrek mogelijk is. In november 2013 is de installatie uitgeschakeld geweest i.v.m. een dakrenovatie.