Zonnepanelen
Zolux in
Purmerend
<<=Terug naar plaats Purmerend

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Zolux
Masaistraat 143
1448MH Purmerend

tel: 06-43083848

Extra informatie

Welkom bij Zolux!    
Tegenwoordig zijn zonnepanelen niet meer weg te denken als het gaat om duurzaam energie. Ook zijn zonnepanelen een duurzame investering. Een nadeel is echter dat de huidige zonnepanelen er niet mooi uit zien. Voor velen is dit een belemmering om zonnepanelen aan te schaffen, terwijl meer dan 60% van de huiseigenaren en MKB'ers wel over wil stappen tot het zelf opwekken van zonne-energie. 
 
Zolux heeft hiervoor de oplossing; innovatieve zonnepanelen die niet opvallen op uw dak, maar wel qua opbrengsten. 
 
Zolux is een innovatief bedrijf met een onderscheidend vermogen om zonne-energie mooi te maken. Hierdoor is het niet alleen mooi maar ook een goede investering. Tegenwoordig kunt u beter investeren in zonne-energie dan in een spaarrekening. 
 
Producten & Diensten 
 
De innovatieve zonnepanelen van Zolux vervangen de huidige lelijke zonnepanelen, daarmee is Zolux een trendsetter op de ontwikkelingen van zonne-energie. Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten over het innovatief product van Zolux. 
 
Vrijblijvend advies 
 
Zolux zal altijd persoonlijk bij u langskomen om de behoefte en situatie in kaart te brengen, om vervolgens te gaan onderzoeken wat voor u het beste is. Wij kijken naar de ligging en ruimte van uw woning om op een meest efficiënte wijze de producten van zolux te integreren. 
 
Producten & Diensten 
 
De innovatieve zonnepanelen van Zolux. 
 
Onze zonnepanelen vallen nauwelijks op maar staan bekend om het gebruik van duurzame materialen, zijn probleemloos in gebruik en hebben een lange levensduur. 
 
Onze zonnepanelen kenmerken zich door: 
 
•Perfecte integratie in het dakpannendak 
•Pure dakesthetiek 
•Eenvoudige montage 
•Geen dakbedekking nodig: ze vervangen de dakpannen 
•Garantie op compleet daksysteem 
•Uitstekende ventilatie