Zonnepanelen
Duurazon in
Panningen
<<=Terug naar plaats Panningen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Duurazon
Steenstraat 96
5981AG Panningen

tel: 06 51587456

Extra informatie

over duurazon   
Duurazon werkt intensief samen met partners en kan bouwen op meer dan 10 jaar ervaring. Samen met de partners ontwikkelen we en optimaliseren we de levering van zonne-energie voor onze klanten. 
Als iedere inwoner investeert in een paneel dan leveren we samen ruim 4 miljard KWH / jaar. Dit betekent een maximaal resultaat bij gering investering. Huidige energie centrales kunnen sluiten en investeren in nieuwe centrales is niet meer noodzakelijk. 
 
VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK 
AANVRAGEN? 
 
De technische ontwikkelingen in de zonne-energie wereld staan niet stil, mogelijk levert uw zonne-energie installatie in uw omgeving meer op door gebruik te maken van power optimizing (individuele vermogens management per paneel) of hebt u behoefte aan een eigen accu of energie opslag. Ook schaduwrijke daken kunnen meer vermogen leveren door het toepassen van nieuwe technieken. Duurazon is op de hoogte van de laatste techniek en de toepassing ervan. Wilt u meer informatie vraag vrijblijvend om advies. 
 
Zonnepanelen?  
Niet duur, wel duurzaam! 
 
Het plaatsen van zonnepanelen is voor iedereen aantrekkelijk, je hebt een minimale milieu belasting en ze leveren per direct geld op. De stroom die je niet zelf gebruikt wordt geleverd aan andere klanten. Dit voorkomt het nodeloos uitbreiden en investeren in kern en/ of kolencentrales.  
 
Het plaatsen van zonnepanelen kun je als handige doe het zelver, in deze adviseert Duurazon je gratis. Duurazon biedt je de mogelijkheid om zelf te installeren. Lukt zelf installeren maar gedeeltelijk? Dan neemt Duurazon naadloos het niet geïnstalleerde deel van u over. Uiteraard tegen de daarvoor staande tarieven.  
 
duurazon montage 
 
Duurazon levert en monteert uw zonne -energie installatie snel en kwalitatief. Een zonne-energie installatie levert veel vermogen, daarom stelt Duurazon hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid. De indienststelling en oplevering vindt altijd plaats door een specialist van Duurazon. Middels een checklijst wordt de installatie gekeurd en gecertificeerd opgeleverd. 
 
prijzen 
 
De prijzen van de materialen om zonne -energie op te wekken zijn in de afgelopen jaren gedaald. De tijd waarin u uw investering terugverdiend is gedaald van ruim 15 jaar naar minder dan 10 jaar. Het is aantrekkelijk om zelfs zonder subsidie in een zonne-energie installatie te investeren. Vraag vrijblijvend om advies.