Zonnepanelen
Van Gemert Installatiegroep B.V. in
Overloon
<<=Terug naar plaats Overloon

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Gemert Installatiegroep B.V.
Oploseweg 12b
5825 HN Overloon

tel: (0)478 - 507171

Extra informatie

Welkom bij Van Gemert Installatiegroep ! Wij zijn een middelgroot totaalinstallatiebedrijf – opgericht in 1967 - hoofdzakelijk opererend in een gebied dat af te bakenen valt binnen de driehoek Nijmegen-Eindhoven-Venlo. Vanuit ons kantoor in Overloon adviseren, realiseren en beheren wij met ruim 65 betrokken medewerkers alle voorkomende technische installaties in woningen en woongebouwen, agrarische sector, utiliteitsbouw en industrie.Elke opdracht, groot of klein, complex of juist eenvoudig, krijgt bij ons de persoonlijke aandacht die het verdient en vormt voor ons telkens weer een uitdaging om te komen tot een optimale oplossing tussen comfort, duurzaamheid en budget. Tezamen met de spirit van een familiebedrijf en aandacht voor innovatieve werkwijzen bepalen die het succes waardoor klanten blijvend voor Van Gemert kiezen.    
Van Gemert Installatiegroep  
 
Wilt u alle voorkomende installatiewerkzaamheden in handen van één deskundige, klantgerichte organisatie leggen? Kies dan voor Van Gemert Installatiegroep, dan heeft u slechts één aanspreekpunt voor elektra, beveiliging, camerabewaking, sanitair, verwarming, airconditioning, ventilatie, duurzame installatietechnieken en nog veel meer. Aandacht voor onze klanten staat altijd centraal, we willen niet alleen verkopen en leveren, maar onze klanten juist ook met vakkundig advies en begeleiding van dienst zijn. Onze interne processen zijn daarbij niet alleen ingericht om een goed functionerende installatie op te leveren, maar wij streven er altijd naar om alles binnen dit proces de eerste keer goed te doen, dit bespaart u als klant veel ergernis. En mocht er dan onverhoopt toch iets mis gaan, onze gemotiveerde mensen doen wat ze beloven en gaan niet weg voordat u tevreden bent over het eindresultaat. Een mentaliteit die werkt, al ruim 45 jaar lang! 
 
Missie  
 
"Van Gemert wil bijdragen aan een aantrekkelijk milieu voor mens en dier om in te leven." 
 
Visie  
 
"Wij willen de klant op installatietechnisch gebied totaal ontzorgen door met de klant mee te denken en ons pro actief op te stellen.  
 
Wij willen dat onze klanten ervaren dat onze medewerkers echte enthousiaste ambassadeurs van Van Gemert zijn. 
 
Uiteindelijk is ons streven dat iedere klant het vanzelfsprekend vindt dat ze een volgende keer graag bij ons terug komt. 
 
Voor onze medewerkers willen wij een aantrekkelijk bedrijf zijn waar men zich gewaardeerd voelt en waar voldoende uitdagingen zijn voor een ieder om zich persoonlijk te ontwikkelen." 
 
Duurzame oplossingen, een verantwoorde investering voor de toekomst  
 
Klimaatverandering, snel stijgende energieprijzen en een oplopend tekort aan fossiele brandstoffen: de keuze voor duurzame middelen is steeds meer een vanzelfsprekendheid.Ook in de installatiebranche zijn de mogelijkheden talrijk . Als opdrachtgever is het dan prettig te kunnen rekenen op een partner die u van de juiste adviezen voorziet. 
 
Adviezen over technische ontwikkelingen maar ook over relevante installatie normen en het mogelijk maken van uw wensen. Wij begeleiden u graag bij het realiseren van duurzame oplossingen in uw bouwproces. Ons uitgangspunt is het terugdringen van uw energieverbruik en het realiseren van kostenbesparingen.  
 
Specialist 
 
Van Gemert Installatiegroep is al jarenlang specialist op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen zoals warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers, gebalanceerde ventilatie, LED-verlichting en domotica.  
 
Wilt u meer weten over energiebesparende oplossingen ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat in uw situatie de beste oplossing is. 
 
Zonne-energie  
 
Zonne-energie is er in overvloed en stoot geen CO2 uit. U kunt zonne-energie op twee manieren gebruiken: met zonnepanelen voor elektriciteit of met een zonnecollector voor warm water.  
 
Zonnepanelen  
 
Zonnepanelen of PV-panelen (photovoltaïsche panelen) zetten zonlicht om in elektriciteit. Een zonnepaneel bestaat uit kleine zonnecellen die met elkaar zijn verbonden. Zonne-energie zorgt ervoor dat er een elektrische spanning in de zonnecellen ontstaat. Dat levert zonnestroom die via een omvormer in de meterkast direct kan worden aangesloten op het elektriciteitsnet. Zonnepanelen worden steeds aantrekkelijker voor particulieren, omdat de prijzen dalen en er subsidie mogelijk is.  
 
Zonnecollector  
 
U kunt met zonne-energie ook uw tapwater verwarmen. Daarvoor heeft u een zonnecollector nodig, op het dak van uw huis, en daarbij een zonneboiler, een pomp, temperatuursensoren en een naverwarmer, zoals een cv-ketel. Eén of meer zonnecollectoren vangen het zonlicht op. De vloeistof die door de collectoren stroomt, wordt door het zonlicht verwarmd en kan op een zonnige dag wel 90 graden worden. Daarmee wordt het leidingwater in een voorraadvat verwarmd.  
 
Met zonnecollectoren heeft u altijd warm water, omdat zonneboilers ook werken als het niet zo zonnig is. Wanneer het water bij een bewolkte hemel toch onvoldoende wordt opgewarmd, stookt een cv-ketel of andere naverwarmer bij. Omdat zonlicht gratis is, bespaart u veel op uw energiekosten. Uw besparing kan oplopen tot wel de helft van uw energiekosten voor warm water.  
 
Zonneboilercombi  
 
Als u met zonnewarmte niet alleen uw water maar ook de woning wilt verwarmen, dan is een zonneboilercombi iets voor u. De zonneboilercombi werkt het best als u vloerverwarming of wandverwarming heeft.