Zonnepanelen
Id Light in
Oudkarspel
<<=Terug naar plaats Oudkarspel

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Id Light
Koolmand 9
1724BC Oudkarspel

tel: 0226-320500

Extra informatie

ID Light is een installatiebedrijf dat zich bezighoud met verlichting- & installatie-techniek.  Op het gebied van verlichting kunt u bij ons terecht voor alle soorten binnen en buitenverlichting. 
Met onze eigen hoogwerkers kunnen wij snel schakelen bij storingen of schade's aan een installatie. 
ID Light installatie techniek kan uw partner zijn tijdens een verbouwing of nieuwbouw, wij denken graag met u mee om de installatie zo goed en energie zuinig mogelijk te kunnen maken. 
 
Zonnepaneel. 
Investeer nu in uw eigen energie met zonnepanelen! 
 
Door aanschaf van zonnepanelen investeert u in uw eigen woning. U wekt uw eigen elektriciteit op en u maakt u onafhankelijk van toekomstige stijgingen van energieprijzen. 
 
Een investering in zonnepanelen loont voor particulieren maar zeker ook voor ondernemers. 
 
Voor de aanschaf van zonnepanelen bent u bij ID Light installatietechniek aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met zowel kleine als grote netgekoppelde zonnestroomsystemen. 
 
Ook bieden wij autonome zonnestroomsystemen voor situaties waarin geen elektriciteitsnet beschikbaar is. 
 
Kies voor kwaliteit! Wij leveren uitsluitend 1e klas materialen met alle benodigde keuren en een degelijke garantie. 
 
U kunt een beroep doen op onze jarenlange ervaring met zonne-energie installaties. Niet alleen bij de aanschaf maar ook daarna. Als erkend elektrotechnisch installateur kunnen wij u tevens behulpzaam zijn bij de benodigde aanpassingen in de elektrische installatie van uw woning.

Specialiteit
  • Licht - en Kracht installaties 
  • Keuring en inspecties 
  • Service en onderhoud  
  • Noodverlichting 
  • Zonnepanelen 
  • Data en telecom  
  • CV installaties 
  • Zonneboilers 
  • vloerverwarming