Zonnepanelen
Energie Oudewater in
Oudewater
<<=Terug naar plaats Oudewater

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Energie Oudewater
Rootstraat 5
3421 AV Oudewater

Extra informatie

Waarom Energie Oudewater?   
Een lagere energierekening én een beter milieu. 
 
Energie Oudewater is gericht op duurzaam energiegebruik. Wij helpen bewoners en bedrijven in Oudewater om de energierekening omlaag te brengen, net als de milieubelasting. Samen zorgen we voor een duurzaam Oudewater. 
 
Wilt u minder betalen voor uw energie én een beter milieu? 
Dat kan! dankzij Energie Oudewater. 
 
Energie Oudewater helpt u met het kiezen, installeren en onderhouden van de volgende geldbesparende producten: 
 
1.Energie Oudewater Stroom 
Groene stroom, die door Energie Oudewater zó aantrekkelijk wordt ingekocht, dat u meedeelt in de verkregen kortingen. U weet zeker dat uw stroom duurzaam is opgewekt, uit zon, wind en biomassa. En u weet ook zeker dat u goedkoper uit bent dan nu. 
2.Energie Oudewater Zon 
Nog beter is natuurlijk om duurzame stroom zelf op te wekken, of samen met anderen in Oudewater. Met zonnepanelen en zonneboilers bespaart u veel geld. 
3.Lokale bedrijven & goede service 
Erkende en deskundige Oudewaterse bedrijven installeren deze zaken professioneel voor u. Dat betekent dat u mag rekenen op kwaliteit én service om de hoek. 
4.Besparen & Subsidie 
Wanneer u zelf energie opwekt met Zon, Bron of Bio betaalt u hierover geen energiebelasting en BTW. Daarmee bespaart u 66% aan belastingen, die u nu altijd betaalt! Bovendien zijn er verschillende subsidiemogelijkheden die het zelf opwekken van energie aantrekkelijk maken. Voor het bedrijfsleven zijn er steeds meer subsidiemogelijkheden die door onze professionals elke dag worden gerealiseerd. 
 
Onze organisatie 
 
Alle leden van Energie Oudewater vormen samen een coöperatie. De cooperatie waar u als lid zelf invulling én richting aan kan geven. Zelf mee doen & bepalen dat is de kracht van onze organisatie. 
 
De organisatie wordt ondersteund door het bestuur en een Raad van Toezicht. Daarin zitten betrokken mensen die weten waarover ze praten. Wij werken transparant en professioneel in voor het belang van onze leden. 
 
Ook meedoen? Dat kan natuurlijk! Leuk om mee te helpen met het organiseren van bijeenkomsten; een actie op touw te zetten of een evenment te organiseren? Geef je belangstelling aan en loop even langs op kantoor, we zitten in het Rabobankgebouw. 
 
Uw lidmaatschapsgeld en een kleine marge op de producten gaan in z’n geheel naar de coöperatie. 
 
Ons bestuur bestaat uit: dhr. J.W.van der Breggen (voorzitter); dhr. B. van Leusden (secretaris); dhr F. van Schaik (Marketing & PR) en dhr. Ignace Boreel (producten & diensten). 
 
De onafhankelijke Raad van Toezicht bestaat uit dhr. H. Brouwer en dhr. W. van der Heijden.