Zonnepanelen
IslandSolar in
Oude-tonge
<<=Terug naar plaats Oude-tonge

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

IslandSolar
Eisenhowerlaan 30
3255 VB Oude-tonge

tel: 06 57547507

Extra informatie

IslandSolar is leverancier van complete zonnestroom installaties ,zonnepanelen, omvormers, ondersteunings-constructie en bewakingssysteem. Wij kunnen ook de installatie van het systeem voor u verzorgen alsmede jaarlijkse service. IslandSolar is gevestigd in het hart van het verzorgingsgebied, zuid-west Nederland.   
IslandSolar levert: 
 
•complete pakketten voor zonnestroom installaties. 
•productgarantie van 10 jaar op de zonnepanelen en prestatie garantie 90 %-10 jaar,80 %-25 jaar, 5 jaar op de omvormers ( uitbreidbaar). 
•Garantie rechtstreeks van de fabrikant. 
•Uitsluitend zonnepanelen met een plus tolerantie, aangetoond middels bij geleverd testrapport. 
 
Het zonlicht is er iedere dag en kan rendabel omgezet worden in elektrische energie. De levensduur verwachting van Bauer zonnepanelen is meer dan 30 jaar. Alle onderdelen zijn roestvrij uitgevoerd. 
 
Waarom NU zonnepanelen. 
 
Tot nu toe was het prijsniveau van zonnepanelen zo hoog dat het in Nederland niet rendabel was om deze aan te schaffen. Maar tijden zijn veranderd, de prijzen van de zonnepanelen zijn heel erg gedaald ( lees ongeveer gehalveerd ). Dus is NU het moment aangebroken om te onderzoeken of een investering in een goedkope energie leverancier, uw eigen stroomfabriek, voor u interessant is. Vooral voor bedrijven, want de fiscale regelingen zoals Energie Investerings Aftrek en dit jaar nog willekeurige afschrijving maakt dat u uw investering wel heel snel terug verdient. De Energie Investerings Aftrek is nu nog 41,5 %, de te stapelen Kleinschaligheids Investerings Aftrek van 28 % en u kunt in 2 jaar afschrijven, dus elk jaar 50 % !!!!. Vraag NU naar de mogelijkheden en doe er uw voordeel mee.  
 
Momenteel hebben wij in onderzoek de mogelijkheid uw dak te huren voor het plaatsen van zonnepanelen. De huur zou bijvoorbeeld in een aangepast energietarief aan u betaald kunnen worden. Als u dit model interessant vindt kunnen wij u nader informeren.  
 
NU kunt u heel zichtbaar invulling geven aan uw streven maatschappelijk verantwoord te ondernemen. U kunt uw relaties dit statement laten zien door een produktiemeter op te hangen aan de gevel of bij de ontvangst. En u genereert werkgelegenheid in uw direkte omgeving en u bespaart het milieu 800 kilogram CO2 per 1000 kWh. 
IslandSolar werkt met kwaliteits materialen en installateurs voor een betrouwbare installatie.  
 
Ook voor particulieren is het interessant om NU te investeren in zonnepanelen. Door de sterke prijsdalingen is de terugverdientijd nu ongeveer 12 jaar bij de huidige energieprijs. Met zonnepanelen op uw dak kunt u voorzien in uw eigen energie behoefte. Tot een maximum van 5000 kWh kunt u zelfs energieleverancier worden. De aan het net geleverde energie wordt verrekend tegen het geldende tarief.  
 
IslandSolar heeft NU een Aktie voor bedrijven en particulieren om middels groot schaligheid extra voordeel te bereiken in 2012. Kom snel in Aktie, niet morgen maar NU !!!!!!!!.