Zonnepanelen
Westreenen in
Opheusden
<<=Terug naar plaats Opheusden

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Westreenen
Tolsestraat 12
4043KB Opheusden

tel: 0488-440116

Extra informatie

Westreenen is sinds 1995 gespecialiseerd in alle oplossingen voor de elektrotechniek. De totaaloplossingen zorgen voor een goede samenwerking. Naast de aanleg kunt u bij Westreenen terecht voor advies op maat. Met lichtplannen, rendement op zonnepanelen of domotica op maat kunnen wij uw bouwproces begeleiden en ondersteunen.   
​​Westreenen is een vooruitstrevend bedrijf met het oog op de toekomst, door innovatie en meedenken onderscheid Westreenen zich van andere installatie bedrijven, uw wens staat centraal en het bouwproces wordt professioneel aangepakt, voor kleine en grote opdrachtgevers 
 
Een eerlijke kijk op zonnepanelen! 
 
Heeft u wel eens gedacht aan zonnepanelen? Bij Westreenen kunt u een eerlijk kijk op zonnepanelen verwachten. Westreenen beloofd u geen gouden bergen voor, maar probeert op basis van uw situatie een eerlijke prognose te maken van de te verwachten oplevering en besparingen. Zonnepanelen zijn mooie producten, een standaard situatie is er niet.  
 
De hoeveelheid energie die de aarde bereikt, is ongeveer 9000 maal groter dan de energiebehoefte van alle aardbewoners samen. Deze energie kan met zonnepanelen worden omgezet in bruikbare elektriciteit. De technologie vordert en behaalt een steeds beter rendement voor steeds lagere kosten. 
 
Westreenen kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden. Bekijk onze website met informatie en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Specialiteit

- Elektrotechnische installaties   
(renovatie en nieuwbouw) 
 
- Airconditioning en ventilatie 
 
- Communicatieaansluitingen 
 
- Keuringen (NEN1010 en NEN3140) 
 
- Domotica 
 
- Inbraakinstallaties 
 
- Camera bewaking systemen  
 
- Toegangscontrole 
 
- Brandmeldinstallaties 
 
- Zonnepanelen 
 
- Laadpunten