Zonnepanelen
Coöperatie Sunforce B.A. in
Oosthuizen
<<=Terug naar plaats Oosthuizen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.





Coöperatie Sunforce B.A.
Ambachtsweg 13-b
1474 HV Oosthuizen

tel: 0299-396072

Extra informatie

Bespaar ook op uw energiekosten!   
Energie wordt steeds duurder, grondstoffen steeds schaarser. De zon schijnt elke dag en altijd, de hoeveelheid zonne-energie die Nederland per jaar ontvangt, is ongeveer 40 maal zo groot als het totale energieverbruik in Nederland. Als gevolg van bewolking bestaat de jaarlijkse instraling in Nederland voor circa 50 – 60% uit indirect licht, komende vanuit alle richtingen. De totale zoninstraling in Nederland op een horizontaal vlak bedraagt circa 1000Kwh per vierkante meter per jaar.  
 
Sunforce helpt u 
 
Sinds een aantal jaren is de populariteit van zonnepanelen gestegen, waar de kosten vroeger zeer hoog waren, zijn zonnepanelen voor zowel particulier als zakelijk zeer voordelig geworden en eenvoudig te plaatsen. Onze adviseurs helpen particulieren en bedrijven van A tot Z, van subsidies tot een compleet legplan, gemonteerd door ervaren vakbekwame monteurs. Op het dak onze dakspecialisten, voor de elektra onze Uneto-Vni elektra specialisten, want ieder zijn vak! 
 
Sunforce gaat een stap verder op het gebied van Groen Vermogen! 
 
Als u kiest voor een Sunforce zonnestroom installatie zorgt u niet alleen voor duurzaamheid op uw eigen dak, maar ook voor duurzaamheid in de gehele keten. Sunforce compenseert een deel van de CO2 uitstoot die vrijkomt bij de productie en transport van zonnepanelen door een samenwerking met Stichting Work with Nature. Door deze samenwerking wordt per geplaatste vierkante meter zonnepaneel een vierkante meter regenwoud in Costa Rica beschermd. Samen houden we de wereld groener! Zie: www.adopteerregenwoud.nl 
 
Wat betekent dit voor uw situatie? 
 
Elke woning of bedrijf is uniek, wilt u een vrijblijvende offerte voor een zonnestroom installatie van klein tot groot, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. 
 
Zonnestroom van Sunforce, omdat kwaliteit, de opbrengsten van de installatie de aankomende 25 jaar bepaald! 
 
WAAROM SUNFORCE ? 
 
  • Hoge kwaliteit producten 
  • Levering en plaatsing 
  • Gegarandeerd de goedkoopste 
  • Showroom en deskundig advies 
  • 24 uur service 
 
zonnepanelen  
 
Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen. Deze zonnecellen zijn gemaakt uit 2 lagen Silicium. Silicium kan daglicht omzetten in elektrische energie. Als er licht op de cellen valt gaat er tussen de twee lagen een elektrische stroom lopen die door de diodes worden opgevangen en geleid naar de junction box. 
 
De meest toegepaste technieken om die zonne-energie actief omzetten in een bruikbare vorm van energie zijn: 
 
•Photovoltaic (PV), dat wil zeggen het omzetten van zonlicht in elektriciteit, waarvoor zonnepanelen, omvormers en elektriciteitskabels nodig zijn. De zonnecellen gebruiken licht om elektrische spanning te maken, die de omvormer omzet in wisselstroom van 230 Volt en via een aansluiting teruglevert aan het elektriciteitsnet.  
•Thermische zonne-energie, dat wil zeggen het omzetten van zonne-energie in warmte met behulp van zonneboilers 
 
Stroom opwekken met zonnepanelen is niet alleen heel duurzaam en daardoor goed voor het milieu, maar ook nog eens goed voor u portemonnee met al snel een besparing van honderden euro's per jaar 
 
Hoe werken zonnepanelen  
 
•De zonnepanelen vangen licht op 
•Dit licht wordt omgezet in elektra (gelijkstroom) en via solarkabel naar de omvormer geleid 
•In de omvormer wordt de gelijkstroom van de zonnepanelen omgezet in 230 Volt wisselspanning zoals uit het stopcontact komt 
•Via een kabel gaat de stroom van de omvormer naar de meterkast, hier wordt de opgewekte elektriciteit toegevoegd aan de meterkast in de woning of bedrijf 
•In de meterkast komt een extra groep 
•De overtollige elektriciteit wordt teruggeleverd aan het openbare net, uw meter loopt terug. Bij een grotere energiebehoefte wordt u stroom weer van het net gehaald en gesaldeerd. Zo krijgen we optimaal rendement van de zonnestroom installatie. 
 
Hoeveel energie kan ik opwekken met een zonnepaneel 
 
De zon schijnt in onze streken met een vermogen van maximaal 1000 Watt per m². De meest gebruikelijke zonnecellen van mono- of polykristallijn silicium zetten daar 15-17% van om in elektriciteit. Er zijn echter ook goedkopere zonnecellen die een lager rendement hebben. 
 
Het vermogen van een zonnepaneel wordt aangeduid in Wp (Wattpiek), het maximale vermogen dat in testomstandigheden wordt bereikt. 
 
Een rekenmethode voor de globale opbrengst op jaarbasis van zonnepanelen die min of meer op het zuiden liggen, is 0,9 x de hoeveelheid Wp in kWh (1000 Watt gedurende 1 uur). Een installatie van 1000 Wp levert per jaar dus 900 kWh. Dit getal zegt dus weinig over het rendement, maar wel over de snelle omrekening van Wp naar kWh per jaar. 
 
Hoeveel panelen heb ik nodig 
 
Een gezin in Nederland gebruikt gemiddeld 3500-4000 kWh stroom per jaar. Om dit geheel op te wekken zou u ruim 4000-4500 Wp (ongeveer 30 m²) aan panelen moeten plaatsen. Dat is meestal door ruimtegebrek op het beschikbare dak niet mogelijk. Om u te helpen met het bepalen van de meest ideale situatie staan onze adviseurs u graag te woord. Uiteraard is uw financiële uitgangspunt een belangrijk gegeven. 
 
Zonnepanelen van Sunforce  
 
Zonnepanelen zijn verkrijgbaar in verschillende types, afmetingen en vermogens, maar welk zonnepaneel is in uw situatie het meest geschikt en waarom. 
 
Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken en dat het moeilijk is zonnepanelen met elkaar te vergelijken. 
 
Onthoud dat zonnepanelen de komende 25 jaar energie voor u zullen gaan produceren, vandaar ons advies;  
investeer in kwaliteit! 
 
Sunforce biedt verschillende merken zonnepanelen. Al onze zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit, hebben specifieke eigenschappen en komen van betrouwbare producenten waarmee we een vertrouwensrelatie hebben. 
 
Uiteraard zijn onze zonnepanelen getest op meerdere factoren en dus ook voorzien van alle belangrijke Europese kwaliteits-certificaten. 
 
certificaten 
 
Sunforce is leverancier van de volgende hoogstaande merken zonnepanelen: 
 
Canadian Solar (NASDAQ: CSIQ) is een van 's werelds grootste producenten van zonnepanelen. Als een toonaangevende leverancier op het gebied van zonne-energie producten, met name zonnepanelen. In Nederland is Canadian Solar zonnepanelen een bekende naam. Vandaag de dag is Canadian Solar wereldwijd actief en levert men zonnepanelen aan klanten in meer dan 30 verschillende landen. Canadian Solar geeft dan ook standaard 25 jaar vermogens-garantie op de panelen. Dit betekent dat de panelen gegarandeerd na 25 jaar nog steeds 80% (na 10 jaar minimaal 90%) van het oorspronkelijke rendement zullen behalen. Canadian Solar is één van de weinige leveranciers die deze garantie bij een een drietal externe verzekeringsbedrijven heeft verzekerd. 
 
Astronergy is een Chinese producent van zonnepanelen en sinds haar oprichting in 2006 een betrouwbare fabrikant van zonnepanelen, en is onderdeel van de grote CHINT Group, ook bekend van de omvormers. Zij produceren zowel poly- als monokristallijne zonnepanelen in een van de meest complete productielijnen in China. Afgelopen jaar produceerden ze meer dan 1000 MW. Astronergy levert kwalitatief zeer goede producten die zich inmiddels in vele grote projecten over de hele wereld hebben bewezen. De Astronergy zonnepanelen beschikken over alle benodigde certificaten en garanties. Astronergy geeft dan ook standaard 25 jaar vermogens-garantie op de panelen. Dit betekent dat de panelen gegarandeerd na 25 jaar nog steeds 80% (na 10 jaar minimaal 90%) van het oorspronkelijke rendement zullen behalen. Astronergy is één van de weinige leveranciers die deze garantie bij een extern verzekeringsbedrijf (Munich Re) heeft verzekerd. De garanties voor de klant blijven hierdoor altijd gewaarborgd. 
 
ET Solar is een grote, gerenommeerde wereldwijd actieve in zonnepanelen gespecialiseerde fabrikant. ET solar heeft hoofdkantoren in Duitsland en China en productiefaciliteiten van 1 GW per jaar. ET Solar onderscheidt zich door een uitmuntende service, leverbetrouwbaarheid, uitstekende kwaliteit en goede garantievoorwaarden met een gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Allemaal belangrijke eigenschappen die in de zonne-branche niet altijd even vanzelfsprekend zijn. Door deze eigenschappen hebben wij ET Solar in ons assortiment opgenomen. 
 
Sinds 2011 zijn ET Solar panelen betrokken in de testen van het internationale vakblad Photon Magazine. Deze test beoordeelt de kWh productie van de panelen van maand tot maand. Vele bekende en minder bekende merken doen in deze vergelijkende test mee. ET Solar behoort steevast tot de top 5 van meest kWh producerende panelen.  
 
Recom Solar is gevestigd in Griekenland en produceerd de Black Panther zonnepanelen. De Recom zijn nog vrij nieuw in ons assortiment. De Black Panther is een esthetisch zeer mooi paneel met een hoog vermogen. De panelen leveren 260 Watt piek aan vermogen waarmee er grotere vermogens op het dak behaald kunnen worden. De panelen van Recom behoren ook bij de top van de best kWh-producerende panelen 
 
Yingli Solar is in 1998 opgericht door de heer Liansheng Miao, staat sinds 2005 vermeld op de New York Stock Exchange (NYSE: YGE) en is één van de grootste zonnepanelen producenten wereldwijd, zowel qua productie vermogen als geïnstalleerd vermogen Sinds 2011 zijn zij sponsor van FC Bayern München en sponsor van het WK voetbal 2014. 
 
Yingli heeft gezamenlijk met het Nederlandse ECN te Petten zonnepanelen ontwikkeld, met een record cel-rendement tot wel 18,5%. Dat betekent maar liefst 15 tot 20% meer opbrengst ten opzichte van andere zonnepanelen bij hetzelfde dakoppervlak. Als u dus een kleiner dakoppervlak heeft maar toch een hoge opbrengst wilt, bieden deze zonnepanelen u de oplossing ! 
 
Zonnepanelen van Yingli stralen niet alleen design uit maar voldoen ook aan de allerstrengste internationale kwaliteitseisen en zijn betrouwbaar onder alle weerscondities. Zo is het frame gemaakt van geanodiseerd aluminium, waardoor corrosie geen kans krijgt en is het glas bestand tegen UV-stralen en hagel. Dit maakt de Yingli Panda zonnepanelen tot een bijzonder kwaliteitsproduct van de hoogste klasse. 
 
Natuurlijk kan Sunforce ook andere zonnepanelen merken (zowel Chinees als Europees) leveren, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.