Zonnepanelen
Invano Bouw in
Oosterblokker
<<=Terug naar plaats Oosterblokker

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Invano Bouw
Veilingweg 20
1696AJ Oosterblokker

tel: 06-37010228

Extra informatie

Invano Bouw B.V. is een bouwonderneming met passie voor de bouw en haar klanten.   
Wij werken Inventief, Vakkundig, No-nonsens. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons de standaard. 
 
Invano Bouw B.V. is een dynamisch bouwbedrijf die zich aansluit bij de vraag van duurzaam bouwen, onderhoud, renovatie, nieuwbouw en utiliteitsbouw. Het bedrijf is een gedegen partner om uw pand(en) te optimaliseren naar de normen van de huidige tijd. Indien gewenst regelen wij voor u het geheel, vanaf de initiatieffase tot realisatie kunnen wij het gehele traject verzorgen. Ook de nazorg is bij ons in goede handen. Denk hierbij aan preventief onderhoud van uw object(en). 
 
Tevens is Invano Solar B.V. actief in zonnesystemen. 
En is onlangs een partnerschap aangegaan met IBC-Solar. 
 
Hoe wij werken  
 
Doordacht bouwen is de kracht van onze onderneming 
Onze visie is dat direct vanaf de start van een ontwerpfase het plan voor innovatief bouwen wordt meegenomen. Indien u een woning/bedrijfspand van plan bent te gaan (ver)bouwen, is het verstandig om goed na te denken over de duurzame keuzes die u als klant in uw bouwplan wilt meenemen. In bouwteamverband is het mogelijk om deze keuzes met de architect, aannemer, constructeur en u als opdrachtgever te overleggen. 
De weg naar doordacht bouwen begint dan ook in de initiatieffase. 
 
Renovatie en onderhoud 
 
Als u van plan bent om uw bezit te renoveren en/of te onderhouden, kan Invano Bouw dit in vele opzichten voor u realiseren. Totale renovatie van uw woning of bedrijfspand, bijvoorbeeld het vervangen van uw buitengevels of inpandige verbouwing, behoren allemaal tot de mogelijkheden. 
 
Nieuwbouw en utiliteitsbouw 
 
Heeft u de wens of gedachte om nieuwbouw of utiliteitsbouw te realiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken met de juiste partijen om uw droom te realiseren. 
Hierbij kunt u denken aan bouwen onder architectuur, indien u een idee heeft maar niet verder weet hoe u dit verder kunt uitwerken, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. 
 
Duurzaam bouwen  
 
Duurzaam bouwen is de toekomst 
Duurzaam bouwen is de toekomst voor de bouw, denk hierbij aan de uitvoering van duurzame materialen en de leefruimte waar de gebruiker zich bevindt. Duurzame oplossingen zijn toepasbaar in de burgelijke en utiliteitsbouw voor nieuwbouw en renovatie.
Samenwerking is de sleutel tot succes voor duurzaamheid, door alle partijen te laten meedenken, kun je komen tot goede en gedegen oplossingen. Niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst. Het gebouw moet met zijn tijd meegaan zonder al teveel kosten te maken om het up-to-date te houden.

Tegenwoordig is het niet alleen belangrijk dat de energieprestatie optimaal is, maar dat de leefomgeving ook op een duurzame manier leefbaar wordt gemaakt. Uiteindelijk zal de waardering van de leefomgeving de waarde van een pand mede bepalen, duurzaamheid kan op een breder niveau worden gedacht. Zoals effecten op imago en reputatie of uitbreiding van diensten. Hier zijn uiteraard meerdere toepassingen voor, deze zijn allemaal bespreekbaar. 
 
Invano Bouw kan voor u de partner zijn om uw project met duurzame ontwikkelingen in te passen. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden, kunt u ons telefonisch of per email bereiken. 
 
Invano Solar zonnepanelen 
 
Waar vindt u een kans om geld te besparen en uw milieu-afdruk te verminderen? Het kan ook gunstig zijn voor de marketing, een groene uitstraling heeft meestal een streepje voor.  
Invano Solar is handelspartner van IBC-Solar, marktleider in zonnesystemen. Graag doorloopt Invano Solar het traject met u. Bij Invano Solar krijgt u meer zekerheid. U betaalt niets als het project niet door blijkt te gaan.  
Invano Solar maakt een offerte, helpt bij het aanvragen van subsidie en financiering en u krijgt vooraf een reëel beeld van de mogelijkheden en de kosten. Installaties worden met een goede garantie overgedragen. U krijgt garantie op zowel het product als het rendement en bovendien tweemaal garantie op de montage vanuit IBC Solar en Invano Solar. 
 
Voordelen 
 
IBC-Solar ondersteunt Invano Solar in de montage zodat u als consument gegarandeerd bent van een goed verloop van het complete traject.  
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonne-energie voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Invano Solar. Zij helpen u graag verder.  
Tevens ondersteunen ze u bij het aanvragen van subsidies en het verkrijgen van andere financiële voordelen. Bedrijven die investeren in zonnepanelen profiteren nu van veel voordeel: 
 
• Tot wel 169,5% aftrekbaar  
• 100% afschrijving in 5 jaar tijd (normale afschrijving)  
• 41,5% Energie Investeringsaftrek (EIA)  
• Maximaal 28% Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)  
• U bespaart al vanaf jaar 1 op uw elektranota