Zonnepanelen
HWH Solar Energy in
Oldenzaal
<<=Terug naar plaats Oldenzaal

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

HWH Solar Energy
Scholtendijk 57
7573BN Oldenzaal

tel: 0541-521118

Extra informatie

HWH Solar Energy is dé specialist op het gebied van zonnepanelen, met meer dan 15 jaar ervaring in het leveren van maatwerk. In de elektrotechniek zijn wij een gerenommeerd bedrijf. Vanwege onze interesse in milieuvriendelijke energie is daar een specialisme aan toegevoegd:   
het installeren van zonnepanelen en / of het aanleggen van de installatie naar de meterkast 
 
Onderscheidend daarin is ons vermogen om geen standaard oplossingen aan te bieden, maar elke woning of elk bedrijfspand individueel te beoordelen en onze klanten te bedienen met oplossingen die voor hen van toepassing zijn. 
 
Investeren en/of ook ”beleggen” ? 
 
Er zijn vele vormen van energie mogelijk: kernenergie, gas, windmolens, olie, waterkracht en ga zo maar door. Allemaal hebben ze hun specifieke nadelen. Maar zonne-energie is relatief goedkoop en vooral niet milieubelastend. Daarnaast raken de fossiele brandstoffen uiteindelijk op. Toegegeven; de aanschaf van zonnepanelen kost geld, maar levert toch een aanzienlijke besparing op uw energierekening op. U moet het ook zo zien: 
 
Na gemiddeld ca 7 jaar (zonder subsidie) hebt U Uw investering terugverdiend en produceert U met Uw installatie nog zeker 20 jaar gratis groene energie terwijl de energieprijzen na 10 jaar zijn verdubbeld (zo is de verwachting) en ook na die 10 jaar zal de prijs van fossiele brandstoffen door hun schaarste alleen maar verder oplopen. Zo belegt U in groene energie! 
 
HWH Solar Energy is lid van de SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven). SEI is een onderdeel van UNETO VNI. 
 
HWH Solar Energy opereert alleen in een straal van 50 km vanaf onze standplaats Oldenzaal; verder van huis is voor U en voor ons gezien de gestegen reis en verblijf kosten niet meer rendabel.  
 
 
Diensten 
 
Wij regelen alles voor u; van A tot Z, wat bij ons staat voor Advies tot Zonne-energie. Wij kunnen u adviseren omtrent de te gebruiken panelen (aantal, grootte etc.) alsmede de mogelijkheden om voor milieusubsidie in aanmerking te komen. 
 
Natuurlijk krijgt u van ons een geheel vrijblijvende offerte, waarin alle componenten helder zijn omschreven. U komt nooit voor verrassingen te staan. Wij staan garant voor helderheid en resultaat! 
 
Vanzelfsprekend kunt U ook bij ons terecht als U besluit alleen het materiaal aan te schaffen met handleidingen en advies en anderom is het ook mogelijk zelf aangeschafte bouwpaketten door ons te laten installeren 
 
Zonne-energie 
 
Zoals eerder vermeld: fossiele brandstoffen raken op of worden op z’n minst schaars. Een logisch gevolg daarvan is dat de prijzen gaan stijgen. Het is toch al geen pretje om de maandelijkse energierekening te moeten zien en dat wordt alleen maar erger. 
 
Uw zonnepanelen leveren een forse besparing op die rekening. Daarnaast kunnen wij stellen dat zonne-energie veruit de goedkoopste vorm van energieopwekking is; immers gas en olie kosten veel geld en de zon gaat voor niets op. 
 
Uw zonnepanelen worden geplaatst op de meest effectieve plaatsen, in overleg met u. Wij leveren geen standaardoplossingen, wij leveren maatwerk. Elke woning wordt zonodig individueel bekeken en op basis van de bevindingen kunnen wij u een advies op maat geven. Maatwerk is onze specialiteit.

Specialiteit
  • automatisering  
  • machine aanpassing  
  • machine revisie  
  • onderhoud  
  • paneel bouw  
  • zonne energie