Zonnepanelen
Klaster Installatietechniek in
Oldemarkt
<<=Terug naar plaats Oldemarkt

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Klaster Installatietechniek
Steenstraat 2
8375HM Oldemarkt

tel: 0561-451268

Extra informatie

Klaster installatietechniektechniek staat altijd voor u klaar met informatie en advies; ook ná aankoop.  Onze 24 uur service betekend dat wij u altijd van dienst kunnen zijn. Lekker in de buurt!  
 
Wij repareren alle merken wasmachines, drogers, vaatwassers en koel/vries apparatuur! 
Onze Service-monteur komt bij U aan huis met een goed gevulde Serviceauto met onderdelen, zodat een groot aantal storingen gelijk kunnen worden verholpen! 
In alle andere gevallen onderzoeken onderzoeken we de oorzaak van de klacht, daarna gaan wij in overleg met de u over de eventuele kosten. Indien nodig bestellen wij de onderdelen waarna de klacht alsnog verholpen kan worden. 
 
De pelletkachels van Klaster installatietechniektechniek heeft het gemak van een gaskachel! De pelletkachel heeft een hoog rendement doordat de convectiekamer vol in de verbranding en rookgassen zit. 
Dmv geforceerde verbranding word er een rendement behaald in de pelletkachel van 90% en de brandstof is vele malen goedkoper dan gas.(reken uit uw winst!) 
pelletkachels zijn simpelweg in te stellen op het aantal graden en convectielucht, de pelletkachel zal dan ook zelf zijn verbranding berekenen en het aantal pelletkorrels dat er aangevoerd moet worden,ook de ontsteking van de pelletkachel is compleet geregeld en is het bij de meeste pelletkachels mogelijk de tijd in te stellen zodat u bijv na een koude dag lekker warm thuis kunt komen en genieten van uw pelletkachel. 
 
Een veel gehoorde opmerking over pv panelen is dat ze er niet heel erg mooi uitzien. Omdat de vraag naar minder opvallende pv panelen toeneemt heeft Klaster Installatietechniek het assortiment pv panelen uitgebreid met zwarte pv panelen. 
Deze 250 Wp panelen hebben niet alleen zwarte cellen maar ook een volledig zwart afgewerkt raamwerk. Ook alle bevestigingen zijn zwart waardoor de panelen een stuk minder op zullen vallen!  
 
Een echte topper! 
De zwarte monocrystalline pv panelen hebben een vermogen van 250 Wp en zijn dus niet alleen mooier maar hebben ook nog eens meer vermogen dan de 240 Wp polycrystalline pv panelen. In combinatie met de hoge kwaltiteit omvormer van het merk SMA die Klaster Installatietechniek standaard bij hun systemen leverd hebben we er weer een echte topper bij in het assortiment!!