Zonnepanelen
Gerard Verbaas in
Numansdorp
<<=Terug naar plaats Numansdorp

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Gerard Verbaas
Bernhardstraat 97
3281 BD Numansdorp

tel: 06 - 57348800

Extra informatie

Zonnepanelen   
Zon is een onuitputtelijke bron van energie. Dit is de energie die we nu juist nodig hebben en hij kost nog niets ook. Zelfs in Nederland is er genoeg zonlicht om er uw boiler mee te verwarmen, ook als de zon een dag niet schijnt en het niet regent geeft het daglicht al genoeg energie af om de boiler op te warmen  
De zonneboiler werkt als volgt op uw dak komt een vlakke zonnecollector in deze collector zitten koperen buizen waardoor water met 40% anti vries (glycol ) door stroomt, dit glycol word doormiddel van een circulatie pomp rondgepompt. Wanneer er warmte vraag van de boiler is en de zon op de collector schijnt word de verwarmde glycol naar de boiler gepompt. In de scheiding wisselaar van de boiler vind een overdracht van de warmte plaats waardoor het water in de boiler verwarmt wordt. Aan de boiler zit een naverwarmer gekoppeld deze zorgt bij een te lage temperatuur van het water uit de boiler dat het water alsnog op de juiste temperatuur word gebracht.