Zonnepanelen
Totaal Zonnepaneel in
Norg
<<=Terug naar plaats Norg

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Totaal Zonnepaneel
Batinge 91
9331KV Norg

tel: 06-52608915

Extra informatie

Zonnepaneel Totaal   
Wie is Zonnepaneel Totaal? 
 
Zonnepaneel Totaal is de nieuwe naam voor de in zonnepanelen gespecialiseerde afdeling van Jonker Montage- Installatiebedrijf. Wij zijn begonnen met de levering en installatie van zonnepanelen. Enerzijds door de niet aflatende prijsstijging van energie en anderzijds door het toegenomen rendement van zonnepanelen neemt de vraag explosief toe. Door ons te specialiseren kunnen wij deze toename aan. Maar veel belangrijker is voor u natuurlijk dat we als specialist nog beter kunnen adviseren en nog scherper kunnen leveren. 
 
Waarom zou u kiezen voor Zonnepaneel Totaal? 
 
U hoeft niks te doen, Zonnepaneel Totaal regelt alles. Het opwekken van zonne-energie met uw eigen zonnepanelen was nog nooit zo makkelijk. Met Zonnepaneel Totaal kunt u zorgeloos uw eigen energie opwekken met de zekerheid dat u er echt aan verdient. In tegenstelling tot vele collega installatiebedrijven beperken wij ons niet uitsluitend tot de aanleg van de installatie. Ook de aanpassingen aan uw elektriciteitsmeter regelen we met uw electriciteitsleverancier. We helpen u met de subsidieaanvraag. Sterker nog wij staan garant voor de subsidie. Omdat wij met diverse groen financieringsinstellingen samenwerken kunnen wij u indien gewenst een passende uitgestelde betaling aanbieden. 
 
De kwaliteitsstandaards van Zonnepaneel Totaal: 
 
• Door onze ervaring en specialisatie hebben we veel kennis, die we graag gebruiken om u te adviseren. 
•U krijgt vrijblijvend een duidelijke offerte. 
•Wij bieden uitsluitend duurzame producten aan met een goede prijs-kwaliteitverhouding. 
•Als erkend installateur installeren we de gehele installatie volgens de geldende normen. 
•Wij helpen u met de subsidieaanvraag, wij staan garant voor de aangevraagde subsidie. 
•Wij bieden u een scherpe totaalprijs zonder verdere kosten achteraf. Afspraak is immers afspraak. 
•Lage energiekosten. 
 
•Geen prijsstijgingen meer. 
•Hoog rendement. 
•Fiscaal aftrekbaar. 
•Milieuvriendelijk. 
 
Zonnepanelen 
 
Wat is een zonnepaneel? 
 
Een zonnepaneel, ook wel PhotoVoltaisch-paneel of PV-paneel genoemd, is opgebouwd uit zo'n 40-80 zonnecellen. Een zonnecel is een kleine energiecentrale die het opgevangen zonlicht omzet in elektrische energie. De elektrische energie wordt door een omvormer omgezet van gelijkstroom in wisselstroom (230V). Deze stroom kan direct gebruikt worden en wat er over blijft wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. 
 
Is het Nederlands klimaat wel geschikt voor het opwekken van stroom met behulp van zonnepanelen?  
Nederland mag dan wel geen zon overgoten land zijn, maar zonne-energie is zeker goed toepasbaar. Het verschil in instraling vergeleken met Zuid Frankrijk is maar een factor 1,5. Zonnepanelen doen het niet alleen wanneer de zon schijnt, ook met een dik wolkendek doen de zonnepanelen hun werk. De naam zonnepanelen is dan in deze ook niet juist. Het zou beter zijn om bijv. te spreken van "daglicht-panelen". 
 
Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van zonnepanelen 
 
Lage energiekosten 
 
U profiteert minimaal 25 jaar van lage energiekosten: bij een optimale installatie ongeveer 17 cent per kWh. (hierin zijn de rentekosten voor de investering ook verrekend) 
 
Geen prijsstijgingen meer 
 
U wekt uw eigen energie op en wordt onafhankelijk van energieleveranciers. De gemiddelde energieprijs bedraagt nu 23 cent per kWh. Het CBS voorspelt ieder jaar een verhoging van 5%. Dit betekent dat een kWh over 25 jaar € 0,78 kost. U heeft hier geen last meer van!  
 
Verhoogt de verkoopwaarde van uw woning 
 
Verbetert het energielabel van uw woning en daardoor de verkoopwaarde Vergis u niet binnen enkele jaren mag een woning zonder energielabel niet meer overgedragen worden. 
 
Hoog rendement op de investering  
 
Het rendement van zonnepanelen is een stuk hoger dan de rentekosten van een lening voor de aanschaf van zonnepanelen.  
 
Fiscaal aftrekbaar 
 
Omdat het een woningverbetering is, is de rente voor u fiscaal aftrekbaar wanneer deze is ondergebracht in een hypotheek.  
 
Milieuvriendelijk 
 
U draagt uw steentje bij wat betreft het behoud van de aarde. Uw eigen elektriciteitscentrale is 100% schoon. Dit in tegenstelling tot de elektriciteit opgewekt uit fossiele brandstoffen. Voor deze elektriciteit ten behoeve van een gemiddeld huishouden ontstaat ongeveer 2097 kilogram CO2 uitstoot per jaar. Dit komt overeen met een CO2 uitstoot van 10.231 kilometer rijden in een middenklasse auto.  
 
Zeer gunstige energiebalans 
 
De energiebalans van zonnepanelen is uitermate gunstig. Dit betekent dan de hoeveelheid energie die de zonnepaneel gedurende zijn levensduur produceert, vele malen groter is dan de hoeveelheid energie benodigd voor de productie en recycling van een zonnepaneel.  
 
Slimme groene investering 
 
De grondstof voor de productie van zonnepanelen is silicium, dit is het hoofdbestanddeel van zand. Tel daar bij op het feit dat zonnepanelen bijna volledig recyclebaar zijn en je kunt met recht spreken van een slimme groene investering.