Zonnepanelen
Gebra EVM in
Noordwijkerhout
<<=Terug naar plaats Noordwijkerhout

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Gebra EVM
Dorpsstraat 18
2211GC Noordwijkerhout

tel: 0252-372315

Extra informatie

Technisch Bureau Gebra is van oorsprong een familiebedrijf dat is ontstaan in 1952. Door jarenlange ervaring in de branche en het hoge kennisniveau binnen onze organisatie kunnen wij u voorzien van een gedegen advies en praktische oplossingen op maat.   
Wij verzorgen het gehele installatie traject, van ontwerp tot en met de installatie. Ook voor preventief onderhoud, het oplossen van storingen en voor reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
Technisch Bureau Gebra is werkzaam in onderstaande markten: 
 
- Utiliteit 
- Industrie 
- Agrarische markt 
- Particulier 
 
Voor deze markten hebben wij meerdere specialisten in huis die u van dienst kunnen zijn.  
 
Sinds 2010 werken Technisch Bureau Gebra B.V., Van Asten Elektrotechniek en Van Asten Installatietechniek samen en zijn in één holding ondergebracht. De samenwerking heeft tot doel een rendabel bedrijf te vormen dat een totaaloplossing met de beste prijs- prestatieverhouding kan bieden voor haar klanten.