Zonnepanelen
Solartechno Europe BV in
Noordwijk
<<=Terug naar plaats Noordwijk

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Solartechno Europe BV
Kapteynstraat 1
2201 BB Noordwijk

tel: 020-3340120

Extra informatie

Solartechno Europe BV is in 2004 opgericht door ir. Marco Ghirardello. Marco heeft jarenlange ervaring in de photovoltaische sector. Het bedrijf voorziet jaarlijks, in samenwerking met installateurs, vele daken van zonnepanelen. Door onze Italiaanse achtergrond hebben wij meerdere grote projecten in Italië lopen en voorzien van zonnepanelen, omvormers en ons advies. Groot inkopen betekent voor ons een scherpe prijs overeen kunnen komen. Daardoor is het voor ons mogelijk voor de kleinere projecten in Nederland en België deze scherpe prijs voor panelen en omvormers aan te bieden.   
Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Wij werken met producten van hoge kwaliteit; panelen, omvormers en turnkey-systemen.